Beoordelingen van The Sushi Company Oisterwijk

Recente recensies van The Sushi Company Oisterwijk

5 sterren na 47 reviews

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, verzorgd , heerlijk en snel !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superblij met Sushi Company. Ook mijn zoon kan ondanks zijn glutenvrije dieet sushi eten! Goed aangegeven welke hij wel en niet mag! Vriendelijk personeel en goede service

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gekozen voor de optie thuis laten bezorgen: super lekkere sushi en snel geleverd! Ik bestel hier zeker nog een keer!

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur te laat, zonder stokken bezorgd en moesten we de sushi met een vork eten😀 Vond ik jammer

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer als uurtje gewacht, maar heerlijk gegeten! Beetje jmmr dat er geen eetstokjes mee geleverd worden.. sushi met een vork is het net niet...

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers en erg lekker! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker sushi! Vers en keuzes genoeg!

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en uitstekende verse sushi. Boven verwachting goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijke besteld, vlot geleverd! De sushi is erg lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Sushi, heerlijk vers, mooi optijd bezorgd niks op aan te merken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bepaalde sushi proefde je dat het niet vers bereid was maar al enige tijd in de koelkast stond, wat ook vervelend was is dat de sushi uit elkaar viel en dus ook lastig eten. De smaak was opzich prima en de bezorging was goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfect verzorgd , en superlekker

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Gisteren sushi besteld, op tijd klaar en heel erg lekker! De presentatie van de sushi was ook heel erg netjes en een goede prijs-kwaliteit verhouding!

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi voor een correcte prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

De sushi was erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Echt goede, lekkere, verse zachte sushi. Eerste afhaal plek die restaurantkwaliteit levert. Wel iets duurder, maar dit dus gelukkig wel waard.

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

de sushi was heerlijk, 5 weken geleden bevallen en bij jullie mijn eerste sushi gehaald! heeeel erg van genoten😍 jullie gaan ons vaker zien! suc6

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi, echt heerlijk gegeten. Twee minpuntjes...de afhaaltijd was incorrect....20 min zitten wachten Lange paardenstaart van medewerkster die over haar schouder hing vind ik persoonlijk niet hygiënisch.

Reactie van The Sushi Company:Excuses, dat u moest wachten. Wij gaan het bekijken waar het probleem aan ligt . Betreft over de paardenstaart, heeft u inderdaad gelijk, wij zullen dit intern bespreken. Heel erg bedankt voor uw positieve feedback! Mvg, TSC crew

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Hele goede sushi, veel variatie mogelijk en netjes verpakt! Ook personeel erg vriendelijk en netjes. Absoluut een aanrader, wij bestellen nergens anders meer!

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten! Sushi was vers en smaakvol. De bestelling stond ook op het afgesproken tijdstip klaar. Als we dan een klein puntje mogen geven; de prijs is net iets aan de hoge kant

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Hele lekkere sushi

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

we Hebben een selectie gemaakt om te proeven en het is goed bevallen. We komen zeker weer,

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk sushi en helemaal vers gemaakt! Medewerkers waren ook erg vriendelijk. Enige minpunt is dat wij voor ons soja saus van te voren hebben betaald en de andere klanten het zo gratis mee kregen. Werd ook niks gecompenseerd helaas.

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker sushi en aardige mensen! Ik ga er zeker terug.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker hoor!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

- Bestellen handig en duidelijk - Personeel vriendelijk - Eten voldoet zeker aan de verwachting - Kortom goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Sushi erg goed, goede prijs kwaliteit verhouding en snel klaar!

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

voor de 1e keer bij jullie sushi gehaald en de hapjes zijn erg lekker, welkom in oisterwijk en we wensen jullie veel succes

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste hier sushi gehaald. Heerlijke verse sushi die ze nog aan het bereiden waren toen we het kwamen ophalen. Een goede prijs/kwaliteit verhouding en zeker voor herhaling vatbaar.

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima service, goede kwaliteit! Kom zeker terug Succes in ieder geval met jullie zaak, groet Ser

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en vers!!

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar, heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker goede kwaliteit

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg goed bevallen en heerlijk! Nette prijs/kwaliteitsverhouding.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Hele goede sushi, vers, vol smaak en veel variaties. Tot binnenkort, dan komen we weer nieuwe smaakjes proberen.

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Super vers Echt heerlijk Kortom; een aanrader!

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Was super, super lekker en keurig geholpen