Beoordelingen van The Sushi Company Oisterwijk

Recente recensies

5.0
Thea
4 juni 2023

Snel en goed verzorgd

Jos de Brouwer
4 juni 2023

Zoals altijd zeer goed.

van den Dries
30 mei 2023

Echt super verse sushi en geen standaard rollen! Keer wat anders! Aanrader!

Mootje
29 mei 2023

Dit heerlijke eten…laat je meteen weten Dit smaakt naar meer…snel tot de vlg x!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S.
26 mei 2023

Vond het minder lekker door de wat slordige opmaak. Jammer dat ik dingen kreeg die ik niet gesteld had. Ik lust alles, maar toch jammer. Had " geen extra's" besteld. Maar toch sojasaus,stokjes etc gekregen. Weg moeten gooien helaas. Ben beter van ze gewent. Bezorging was sneller dan verwacht.

Anne
24 mei 2023

Heerlijke sushi. De bezorger was wat verlaat, maar belde keurig dat het 5 min. later werd. Super!

Hooites
23 mei 2023

Was lekker.

Joosten
23 mei 2023
Peter Eikmans
21 mei 2023

Keurig verzorgde maaltijd , lekker vers en snel geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas Elands
19 mei 2023
Theuns
18 mei 2023

Weer heerlijk gegeten. Altijd weer een feestje.

Chantal
18 mei 2023

Het was weer top. Altijd zo genieten

Marij Sanders
15 mei 2023

Helemaal top, vriendelijk.

Marion
15 mei 2023

Heerlijke sushi (partybox) en exact op tijd geleverd. Top!

Romy Horvers
15 mei 2023

Het was erg lekker, zoals altijd. Wel lang moeten wachten bij ophalen maar hier kregen we extra stempels voor. Yakitori sticks waren vergeten maar vanwege drukte niet meer terug gebeld.

Ano
15 mei 2023

De sushi zelf is echt heerlijk. Het komt wel warm aan dus maybe een idee om een koelbox in de auto te doen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Galen
6 mei 2023

Goed en lekker gegeten, Vriendelijke bezorgservice.

Renee
3 mei 2023
Anita Tromp
30 april 2023

Heerlijke verse sushi👍

Helen de wit
29 april 2023

Het was weer heerlijk, zoals altijd . Veruit de beste sushi uit de omtrek.

Su
28 april 2023

Ontzettend lekker en netjes.

Sander van Dillen
27 april 2023

De special rolls waren weer super lekker

Pauline
25 april 2023

Special salmon torro rol is favoriet, heerlijk!

Jaap
23 april 2023

Binnen 10 minuten geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zijlmans
23 april 2023

Erg goed weer!! Alleen miste wij de zeewier. Hierover gebeld en wij krijgen deze gratis bij de volgende bestelling. Top opgelost!

Femke
22 april 2023

Het was weer heerlijk!

Elly de Bresser
12 april 2023

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eric Schellekens
5 april 2023

Was ontzettend lekker, en mooi op tijd

femke
31 maart 2023

Heerlijk!

Menno Jongsma
26 maart 2023

Heerlijke sushi, vriendelijke bediening en snelle service. Super!

Gerry Termeczky
26 maart 2023

Ik vond het er deze keer slordig uitzien, alsof ‘t nog snel even gemaakt moest worden. En de carpaccio om de carpaccio rol was écht niet lekker !

Friso
26 maart 2023

We zijn altijd super tevreden, maar bezorging was minder vriendelijk dan gewend en de Carpaccio Roll was heel taai. Heb het vlees er uiteindelijk afgehaald ivm de stukken pees of bot die er in zaten.

Van Galen
25 maart 2023

Goed en lekker

Kees Boon
20 maart 2023

Er valt niks te verbeteren! Dus 't was uitstekend en heerlijk! ' Houwen zo! '

Hoeben
18 maart 2023

Heerlijke sushi met genoeg variatie en snelle bezorging!

Mieke vd Boogaard
17 maart 2023

Hartstikke lekker en we werden gebeld dat de bestelling iets eerder bezorgd werd. Klasse.

Josette Marcelissen
12 maart 2023

We hebben heerlijk gegeten en de service was ook prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellen
12 maart 2023
Fam. Kastelijn
11 maart 2023

Heerlijke verse sushi, en snel geleverd.... mooie serveerschaal...

Marc Geerts
11 maart 2023
Leon van Roij
11 maart 2023

Het was weer heerlijk. Wij hebben al vaak hier sushi gehaald, en nog nooit is er wat fout gegaan of is het tegen gevallen. 👍

Bas
7 maart 2023
Thomas
5 maart 2023

Goede sushi, snel geleverd. Top

Van Galen
4 maart 2023

Goede en lekkere Sushi

Dick
26 februari 2023

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

mtm broeren
24 februari 2023

heerlijk gegeten,netjes verpakt

N
24 februari 2023
Marieke
23 februari 2023

Bezorging was netjes op de afgesproken tijd, heerlijke verse sushi met voldoende sauzen. Ook hadden we warme gerechten gesteld die ook inderdaad nog mooi op temperatuur waren. Voor herhaling vatbaar.

Lesley
22 februari 2023

Wij bestellen vaker bij Sushi Company en zijn erg te spreken over de sushi's & de snelle bezorging maar helaas was het deze keer niet vers en daarbij duurde de bezorging ook erg lang (1 uur)

Annemiek Hensen
20 februari 2023

De sushi 's waren heerlijk. Ze zagen er niet meer appetijtelijk uit, omdat ze verpakt zaten in een te krappe doos en alles aan de deksel geplakt zat. Als je voor € 35 besteld mag je toch wel een betere presentatie verwachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koen
19 februari 2023
Sander van Dillen
18 februari 2023

De nieuwe TSC rollen waren erg lekker

Karin
13 februari 2023

Zoals altijd super lekker en goede service. Zondagavond besteld en snel geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alicia
6 februari 2023
Ilse
1 februari 2023

Mooi op tijd . En ( in tegenstelling tot vorige keer) nu wel vers . Sojasaus is niet ok .waterig , jammer

Gi
30 januari 2023

Toen ik na een uur belde om te vragen hoe laat mijn bestelling zou komen, kreeg ik een snauw dat ik niet moest denken dat zsm betekent dat het snel komt. En dat 3 kwartier heel normaal was. Ik stelde gewoon een vraag en was niet boos ofzo. Tip; geef aan hoe lang het duurt bij de bevestiging van de bestelling dan hoeft een klant niet te bellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klaas Wielaard
22 januari 2023
Jaap
21 januari 2023

Was weer topper, erg van genoten

Van Woensel
19 januari 2023
Marijke
15 januari 2023
G. van Dijk
15 januari 2023

Het eten is heerlijk en stel het op prijs dat er wordt aangeboden om de deur open te houden (ben mindervaliden)

Gemma
10 januari 2023
Ketelaars
2 januari 2023

Zoals we gewend zijn van jullie was het weer super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frans
1 januari 2022

Goed en lekker. Leuke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irene
1 januari 2022

Was weer top! Super vers en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patricia Eijgenraam
1 januari 2022

Heerlijke sushi Prijs/ kwaliteit is goed 👍

Y
1 januari 2022

Mooi opgemaakte schaal en heerlijke smaken.

Saskia
30 december 2022

De bestelling kwam op tijd en de bezorgservice was vriendelijk. De sushi was van een topklasse. Vers en mooie proporties. Niet te groot of klein. De nieuwe sushi was heerlijk en gaan we zeker vaker bestellen.

Roy
30 december 2022

Ietwat aan de prijzige kant maar wat is tegenwoordig niet duur(der) geworden... De kwaliteit is echt reuze en dus echt smullen! Smaakt naar meer!

Ton
29 december 2022

Sushi was meer dan uitstekend! Bezorging iets later dan afgesproken, maar al met al gaan we hier zeker vaker bestellen!!

F.S. Banse
26 december 2022

Precies op tijd bezorgd en de shusi was heerlijk.

F. Theuns
26 december 2022

Zoals altijd weer heerlijk.

Harm Horlings
25 december 2022

De bestelling stond op de afgesproken tijd klaar en alles was heerlijk

Werner
24 december 2022
Pieterse
24 december 2022

De levering was prima. De zalm smaakte goed maar de sashimi tonijn en nigiri tonijn zat weinig tot geen smaak aan. Erg jammer.

marijn
15 december 2022
Ad van huijgevoort
14 december 2022

De lekkerste sushi in omgeving Udenhout

Marieke
10 december 2022

Heerlijke verse sushi!

Marc van osch
4 december 2022

Heerlijk en snel geleverd

Natasja
2 december 2022
Marian
28 november 2022

Het eten was deze keer verrukkelijk en een heel snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Zuilen
27 november 2022

goede kwaliteit en heel netjes afgewerkte bestelling

Laura
25 november 2022

Ik vond het heel tof dat ik werd gebeld dat het 10 minuten later werd dan de aangegeven tijd. Altijd aardige medewerkers en natuurlijk super lekkere sushi! Toppers!

Irene
20 november 2022

Elke week weer top kwaliteit!

Raasveldt
20 november 2022

Normaal altijd tevreden maar vandaag was de kwaliteit niet zoals we gewend zijn van jullie. Bijna een uur moeten wachten (ondanks het ‘onderweg’ bericht) en eenmaal aangekomen koude droge rijst en daardoor minder smaakvol. Hele droge sushi rollen. Niet lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marc
17 november 2022

Super lekker was het

William kastelijn
13 november 2022

Heerlijk, smaakvol....

Cevaal
2 november 2022

Ik vond het een heerlijke schotel. Gevarieerde toppings maakte het speciaal. Voor herhaling vatbaar!

Frans (opa van Abel)
30 oktober 2022

Prima sushi, exact op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leon van Roij
30 oktober 2022
Rob Planken
30 oktober 2022

TOP!!!

Martien Bergman
29 oktober 2022

Via de website besteld online, bestelling binnen de afgesproken tijd klaar.

Jan Marcelis
26 oktober 2022

Lekker vers. Jammer dat alles in die plastic bakjes moet

Marieke
25 oktober 2022

Eten was goed, maar warrige medewerker aan de balie. Die herhaaldelijk zei dat ik bij ander filiaal besteld had, uiteindelijk vond ze de bestelling terug….

Gerie Verschure
21 oktober 2022

De allerlekkerste sushi! We hebben weer genoten. Daar rijden we graag een stukje voor.. Hele vriendelijke mensen, nette keuken en gewoon erg lekker dus

Marcha
15 oktober 2022

Lekkere sushi, snel bezorgd en vriendelijk!

Steffi van den Nieuwenhuizen
10 oktober 2022

Was weer super als altijd. Ook weer heel snel bezorgd. Top service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Selma
3 oktober 2022
Astrid
2 oktober 2022

Ik vond de sushi erg lekker, echt heel goed! En precies op tijd klaar. Alleen jammer van de ongevraagde kosten voor een zakje, dat zou een keuze moeten zijn ;) groeten

Suzanne
27 september 2022

Altijd lekker sushi hier!

Van Galen
24 september 2022

Goede sushi, lekker gegeten.

Theuns
17 september 2022

Zoomobjectief lekkkkkerrr.

Willem Creyghton
13 september 2022

Super geweldig gegeten 😁🥰🥰🥰😋😋😋😋😋

Henny Jaegers-Snaauw
6 september 2022

Netjes om te bellen dat het iets later bezorgd werd. Geen probleem natuurlijk het waren slechts 10 minuten en dat is toch een gewone marge.

Karafantis
4 september 2022
Rick
1 september 2022

Erg lekker maar het eten was klein in formaat.

Annet&Willemijn
30 augustus 2022

Op tijd bezorgd en heel erg lekker ! 👌🏼👌🏼👌🏼

Maartje Croon
24 augustus 2022
Chantalle-Claire Pijnenburg
24 augustus 2022

The best! Voor thuis bezorging Geweldig lekkere sushi!!!!

J p a de goede
21 augustus 2022
Saskia
16 augustus 2022

Heerlijk eten en een vlotte levering!

Theuns
13 augustus 2022

Zo heerlijk.

H. vd Put
11 augustus 2022

Heerlijke Family Box gegeten. Lekkere variaties en goede kwaliteit.

Jacqueline
7 augustus 2022

Lekker & fresh ✨

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J p a de goede
10 juli 2022

Heerlijk en verfijnd. Maar verschilt per keer. In de Capaccio zat gisteravond te weinig saus. Jammer, vermindert de speciale smaak

Pinar
8 juli 2022
Angelique Horsten-Daelmans
7 juli 2022
Bas Elands
4 juli 2022
Koen Joosen
29 juni 2022

Top sushi. Prijs kwaliteit verhouding is goud. Ook erg gastvrij personeel. Altijd voor herhaling vatbaar👌

Bas Elands
27 juni 2022

Superlekker zoals gewoonlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JP
25 juni 2022

We hebben hier vaker besteld en waren nu echt verrast verrast. Dit keer echt super kwaliteit sushi. Beter als andere keren!!!

Hasan
24 juni 2022
Lenneke Ockhuizen
22 juni 2022

Deze keer was het duidelijk van mindere kwaliteit dan vorige keren. Veel meer peper op bijvoorbeeld de sashimi.

Sander
18 juni 2022

Deze keer minder lekker dan wat we gewend zijn.

Gemma
17 juni 2022

Het was weer HEERLIJK

Dominique Kusters
12 juni 2022
Stefan
12 juni 2022

Altijd top en bezorging op tijd

Selma
30 mei 2022
Eef van Loon
30 mei 2022

Lekker gegeten 👍

Chantal
29 mei 2022

Hebben weer super lekker gegeten. Miste alleen de jalapeño op de zalm. Mist daardoor de pittigheid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patricia
29 mei 2022

Lekkere sushi, goede, vriendelijke bezorging.

Caroline
28 mei 2022

Er zat plastic in mijn sushi roll, de surimi was niet uitgepakt. de volgende keer het besteedde bedrag als korting. Hopelijk wordt er daarbij beter op gelet.. vorige keren wel goed bevallen dus hopelijk eenmalig.

Nea
27 mei 2022

De sushi was super! Altijd is alles erg lekker! Dit keer had ik alleen het idee dat de soja boontje niet vers waren en smaakte een beetje naar “schimmel/zand”

Anouk peek
27 mei 2022

Perfecte bezorging, heel vriendelijk en snel

F pierlo
22 mei 2022
Deborah
20 mei 2022

Wij bestellen altijd onze sushi bij jullie. Altijd top! Vandaag voor het eerst wat minder, er leek minder smaak aan de sushi te zitten, de soja leek verdund en de wasabi was erg flauw en niet scherp/pittig. Bezorging netjes, belde persoonlijk dat ze iets later zouden zijn. Geen probleem, anders altijd op tijd.

Jelske
19 mei 2022

Wel een tip, zet geen koude sushi op gefrituurde spullen.. half warme sushi

Emilie
15 mei 2022

Lekker eten, supersnel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Snoeren
14 mei 2022

Moeizaam,snibbig werd mij verteld dat ik m'n wens op de bon had moeten zetten,ennn dat stond erop,schiet mij maar lek!!!

Albert
13 mei 2022

Wat een heerlijke sushi schaal. Goed verzorgd. Met alle sausjes erbij Echt een aanrader. We hebben ervan genoten.

Anne
8 mei 2022

Ik mis wel de stickers voor jullie klantenkaart bij de bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maggy
7 mei 2022

Bestelling had ik online geplaatst. Was op afgesproken tijd klaar en het was heerlijk :) ook klantvriendelijke service. Wederom een zeer goede ervaring. Dit was niet mijn eerste en zeker ook niet mijn laatste keer.

Mieke
30 april 2022

Al enkele keren thuis laten bezorgen en steeds op tijd. Wat GEWELDIG en de Sushi overheerlijk. 👍👍👍

Imke
29 april 2022

Snelle bezorging en heerlijke sushi!

T van den Brand
17 april 2022

Heerlijke sushi, lekker vers en smaakvol.

Van Woensel
15 april 2022

Snel! En Lekker

Schmitz
14 april 2022
A Wolfs
10 april 2022

Lekkere sushi, heerlijk vers, we genoten er van! We hadden het laten bezorgen, het eten kwam goed op tijd. We vonden de eetstokjes van mindere kwaliteit.

Sabine
10 april 2022

De sushi is gehalveerd tov vorige bestellingen. Zeer kleine rolletjes.

Bas
9 april 2022

Sushi was weer heerlijk, alleen sommige sushi,s vielen al uit elkaar bij het oppikken.

Frank
9 april 2022

Supersnel bezorgd. Zoals altijd lekkere verse sushi. Van genoten!

Lenneke Ockhuizen
7 april 2022

Alles héél goed. Maar we schrokken wel een beetje van de geringe porties. Erg weinig voor veel geld. Maar de kwaliteit maakte wel het e.e.a. goed.

Kay Robben
2 april 2022

Snelle bezorging en goede sushi

Syl
31 maart 2022

Super lekker gegeten voor mijn verjaardag! Echt een aanrader!

Marga
30 maart 2022

Bestelling was precies op tijd en het was heerlijk

KP
26 maart 2022

We hadden de schaal met 57 stuks. Helaas teveel hetzelfde. Teveel paling, teveel gefrituurde garnaal als vulling. Helaas zat de lekkere 6 stukjes galaebjo er niet bij. Beetje teleurstellend. Maar smaken doet het altijd wel.

Lotte
18 maart 2022
Cynthia
15 maart 2022

Helaas was de bestelling niet compleet en niet helemaal conform de bestelling.

Robert van Keulen
11 maart 2022
A
7 maart 2022

We hebben bijna 2 uur gewacht op bezorging.. dit ken ik niet van sushi company, jammer.. sushi niet minder lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natasha van der Sanden
6 maart 2022

Super lekkere sushi, heerlijk gegeten

Irene
6 maart 2022

Was echt weer heerlijk, lekker vers

Van de Wouw
5 maart 2022
Dominique K
5 maart 2022

Heerlijke sushi, moesten wat langer wachten, maar dan wordt er altijd netjes en beleefd gebeld met de precieze tijd dat ze aankomen! Wat ons betreft altijd goede service met duidelijkheid over aankomsttijd

Van Huijgevoort
3 maart 2022
Van Galen
2 maart 2022

Goede sushi , is aan te raden

Toby
2 maart 2022

De garnalen waren niet warm en krokant meer en de bezorging duurde meer als 1 uur. Voor de rest was het lekkere sushi.

Dagmar
28 februari 2022

Het was erg lekker!!

Mir
20 februari 2022
Bas Elands
17 februari 2022

Was weer heerlijk

Ingeborg
14 februari 2022
WJ
14 februari 2022

Lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gilène Wildbergh
14 februari 2022
Henskens
13 februari 2022

Overheerlijke sushi, mooie overzichtelijke site om te bestellen en top bezorging! :D

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maarten Mertens
12 februari 2022

De bestelling was niet compleet. Er miste een complete rol.

Diederik
11 februari 2022

Weer superlekkere sushi’s! En binnen no-time bezorgd!

Mw.. J de Goede
6 februari 2022

Wij komen maandelijks vanuit Noord-Holland naar Oisterwijk. En bestellen dan altijd uw sushi. Met name special roles omdat ze zo special zijn. Verfijnd! Wij merken echter dat de kwaliteit in het weekend soms minder is. Afgelopen vrijdag bijv. veel beter dan zaterdag. Toen was de smaak vlakker of minder saus. bel gerust als u meer wilt weten 0653780900 met vr gr

Van Gestel
6 februari 2022

Heerlijk gegeten van onze gewonnen sushi Nogmaals bedankt

Mirjam
31 januari 2022
Verhoeven
30 januari 2022

Heerlijk gegeten en snel en tijdig geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerie Verschure
25 januari 2022

Zo ontzettend lekker... wij komen met liefde vanuit Kaatsheuvel jullie kant op gereden. Er wordt altijd supernetjes gewerkt, vriendelijk personeel, maar vooral verschrikkelijk lekkere sushi!

Niels
24 januari 2022

Het warme eten was bijna koud, de smaak van de sushi was monotoon en wat klef. Ook de bezorging kwam 30 min te laat, maar daarover was wel gebeld (dat het 15 min later zou zijn..)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kees
23 januari 2022

Bericht wij gaan direct aan de slag klopt niet. Ik moest nog bijna een half uur wachten. Eten was prima.

Wynanda
23 januari 2022

Mooie, heerlijke sushi. Makkelijk online te bestellen. Perfect op tijd geleverd!

Karin
17 januari 2022

De sushi was lekker! bezorgtijd redelijk lang, 1,5uur maar dit was wel op een zondagavond. Het was erg druk zei het meisje aan de deur, ze was vriendelijk dat maakte veel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
16 januari 2022

Heerlijk vers en mooie presentatie

Syzan
15 januari 2022

Normaal altijd bij de bestelling wasabi, sojasaus en gember. Deze keer helemaal nix.(veranderd?) Maar de sushi was weer lekker. Helaas hadden de garnalen deze keer niet echt een krokant jasje Bestelling was keurig op tijd.

Jolene
15 januari 2022

Heerlijk en supersnel bezorgd. Echt een aanrader.

C
14 januari 2022

Niet de kwaliteit die ik gewend ben helaas. Sommige stukjes hadden nasmaak van reiniger leek het wel? De rol met tonijn was niet goed, de tonijn had de structuur van brei. Jammer, volgende keer beter hopelijk. Succes nog verder, fijne avond

Marcel
14 januari 2022

HELEMAAL TOP. Wederom smakelijk gegeten van de sushi die deze TOP tent maakt. Super vriendelijk en attent is het personeel!

Tineke
12 januari 2022

We hadden n grote familiebox en nog wat meer losse doosjes, die zijn bovenop de bix gezet waardoor alle avocadodekseltjes met saus aan deksel geplakt zaten, dat was heel jammer, die kreeg je er zomaar niet terug op de sushi, was ook n rommeltje, Een extra steuntje in de box of niets meer er bovenop

Mirjam
8 januari 2022

Kwaliteit: heerlijk vers en goed verpakt. Ik zou wel warm en koud apart in een tasje doen om te voorkomen dat het koude sushi op temperatuur blijft. Jullie zijn wel een 5 sterren waard Bezorgen: ik werd netjes gebeld, zelf een 20 minuten tevoren dat mijn eten wat later bezorgd zou worden en of dit geen probleem voor mij was. Dit heb ik ontzettend gewaardeerd! Bedankt voor de goede service en het lekkere eten🎆

Carla
5 januari 2022

Top!

Bas
3 januari 2022

Heerlijke sushi

N.L
2 januari 2021
Fleur
2 januari 2021

Hele goede sushi, je proeft dat het vers gemaakt wordt. Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
1 januari 2021

Erg snel bezorgd en heerlijk

Rian Pijnenburg
1 januari 2021

Top top TOP....... Heeeeeeeeerlijk

Chantal
31 december 2021

Geweldig elke keer weer heerlijk eten

Margot
30 december 2021

Supersnel bezorgd! Gewoon lekkere sushi

Karlijn
30 december 2021

Ik haal al vanaf het begin mijn sushi bij Sushi Company in Oisterwijk. Erg opvallend dat je steeds minder krijgt voor wat je betaald. Wat eerst een rolletje van 4 stuks was, is nu 1 stuks. Zelfs mijn vaste sushimaatje viel het op. Erg jammer, want het is allemaal zooo lekker!

L van der Avoort
28 december 2021

-

WJ
27 december 2021

Heeft goed gesmaakt. Wel jammer dat de maki's in de veggie mix altijd komkommer zijn, mag wat mij betreft alles behalve dat zijn, of gewoon een mix: avocado, ei, zeewier, gele wortel etc.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ankie van berkel
24 december 2021

Precies op tijd en heerlijke sushi

Will van Roessel
22 december 2021

Het was heerlijk

Rien
19 december 2021
Teri Akkermans
19 december 2021

Normaal altijd super lekker maar er zaten hele rare taaie kipstukjes in.

Nina
14 december 2021
Sander Pelkmans
12 december 2021

18.00 bestellen.. mail krijgen dat het 18.45 verwacht wordt en vervolgens na een belletje pas om 20.00 komen. Belachelijk en nog nooit meegemaakt bij jullie na al die keren. Of meld het vtv en stuur geen valse verwachte tijd. Heel vervelend als je wacht om je kinderen in bad en bed te doen terwijl het makkelijk had gekunnnen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn
10 december 2021
Jos
7 december 2021
Mortaza
6 december 2021

Heerlijk gegeten. Echt een aanrader!

Jolanda
5 december 2021

Het was weer superlekker

Femke Bullens
2 december 2021

Altijd lekker!

F
27 november 2021

Tot nu altijd goed en lekker en goed op de hoogte gehouden van status en vlot bezorgd

Monique Hamers
26 november 2021

Lekker en genieten

Marian
22 november 2021

Lekkere sushi’s en supersnelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theuns
20 november 2021

Weer voor de zoveelste keer. HEEERLIJK.

Arne
19 november 2021
D. Posthumus
19 november 2021
Etienne van der Muren
16 november 2021
Rob Mallens
16 november 2021

Surf & Turf, super lekkere sushi 🍱

K
14 november 2021

We kregen een mail dat de bezorger om 18.31 weg reed het is 7 minuten rijden en na een half uur was de bezorger er nog niet!!! Toen de bezorger uiteindelijk wel was bleek dat ze 1 pakket en de soja saus waren vergeten........ dus 1 persoon kon nog steeds niet eten. Uiteindelijk ruim anderhalf uur na het bestellen konden we met zn alle eten. Niet fijn dus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ramon
14 november 2021

Sushi viel uit elkaar en veel van hetzelfde en helaas geen gepaneerde garnalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Francois
14 november 2021

Bestel app laad geen plaatjes meer in, beetje onhandig maar sushi is top ✅

Fred Thiesen
14 november 2021

Prettig bestellen via de app. Snelle afhandeling en bevestiging met aparte mail voor de levering. Goede kwaliteit en lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
12 november 2021

Heerlijke verse sushi ♥️

Annelies
4 november 2021

Attente medewerker. Belde terug met antwoord op mijn digitale vraag. Heerlijk verse Sushi

Burnie
30 oktober 2021

Was wederom top. Altijd genieten van jullie sushi!

Hanneke
29 oktober 2021

Zeer smaakvol. Aanrader.

Marian
29 oktober 2021

Heerlijke sushi jammer dat de ebi fry niet besteld kon worden Bestelling snel bezorgd

Bas Elands
22 oktober 2021
Died
19 oktober 2021

Als vanouds snel en erg lekker

van de Laak
14 oktober 2021

Uitmuntend gegeten

Guido
12 oktober 2021

Helemaal top!

Rian Pijnenburg
10 oktober 2021

Super lekker

Ellen
10 oktober 2021

De sushi is echt in een woord verrukkelijk!

Theuns
4 oktober 2021

Zoals altijd weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelique
4 oktober 2021

Heerlijke sushi, echt heel smaakvol. Jammer dat we voor de tweede keer de bestelling niet meteen compleet gekregen hebben. Uiteraard wel rechtgezet daarna, maar jammer, kwestie van goed opletten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daisy
22 september 2021

Superlekker, snel klaar en vriendelijke service

Imke
20 september 2021
Theo
19 september 2021

Keurig op tijd, heerlijke sushi.. enige minpunt was dat er geen chopsticks bij zaten

Erwin
18 september 2021

Super lekker en super snel

Martijn
17 september 2021
Stephan
15 september 2021

Supersnelle bezorging en het eten was heerlijk!

Sander Pelkmans
15 september 2021

We bestellen vaak maar deze keer waren de gyoza koud en hard en de sushi slecht gerold en vielen uit elkaar. Bestellen vaak maar dit was niet goed.

Marvin Bolder
11 september 2021

Altijd erg goed! Alleen deze keer vielen er veel uitelkaar.

Lisette
10 september 2021

Hier hebben ze gewoon de beste sushi, heerlijk!

Cindy van Gestel
9 september 2021

Heerlijke verse sushi Genieten

Ilona
30 augustus 2021

Lekkere sushi en goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelique de Leeuw
29 augustus 2021
Mascha
29 augustus 2021

Erg lekkere sushi, super vriendelijk en nabezorging van een bolletje ijs dat vergeten was. Helemaal top!

Frank
28 augustus 2021
Robert
24 augustus 2021

al eerder hier besteld net zoals de vorige keer lekker verse goede kwaliteit en snel bezorgd!

Judith
23 augustus 2021

Twee sushi rollen vielen compleet uit elkaar bij het oppakken en waren niet gelijk gesneden. Dat deed de smaak niet ten goede. Het viel echt tegen deze keer!

DV
22 augustus 2021

Wij hebben altijd heerlijk gegeten als wij Sushi bij jullie bestelden, maar vandaag viel het ons tegen. Bij een aantal viel de Sushi uit elkaar, bij 1 Sushi roll zat de verkeerde topping en de Sushi lag er rommelig bij. Hadden ook het idee dat de meeste Sushi niet vers gemaakt was.

Van Galen
22 augustus 2021

Lekker gegeten ,vriendelijke bezorger

Teresa
10 augustus 2021

Super snel geleverd!

Chantal
8 augustus 2021

Zoals altijd heerlijke verse sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E fr
7 augustus 2021

Bezorging was slechts 15 min later maar werd daar netjes over geïnformeerd. Sushi viel tegen normaal is het erg goed maar nu troffen we een soort kleine plastic (?) stukjes aan in een set sushi.. niet zoals we gewend zijn!

N. G.
6 augustus 2021
Ron
6 augustus 2021

Goed eten en snelle bezorging

Helen
5 augustus 2021

Het was echt heerlijk

Jelske
4 augustus 2021
Jack
31 juli 2021

Super

Sanders
30 juli 2021
Leanne Schoenmakers
30 juli 2021

Super tevreden, heerlijke sushi en goede service!

Jaap Elands
29 juli 2021

Gewoon weer top👌

Claire
28 juli 2021

De bezorging was een paar minuutjes later, maar allemaal te overzien! Jeetje wat een heerlijke sushi is dit!! Vers, met liefde bereid en mooi opgestapeld zodat alles netjes blijft. De bezorger lichte zelfs nog extra toe dat ze rekening hadden gehouden met mijn dieetwensen. Fantastisch! Goed gedaan!

Huitzing
25 juli 2021

Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas Elands
24 juli 2021

Vond dat niet alles even vers was.

Ilse
23 juli 2021

Zoals gewoonlijk super vers, heerlijk, uitstekend! Zeker aan te bevelen!

Tim
18 juli 2021

Onze bestelling klopte niet met wat we geleverd kregen. Ook was de prijs-kwaliteitverhouding matig.

Corne
18 juli 2021

Mooi op tijd, maar gewoon zielig alles in plastic zakje dicht geknoopt voor 15 cent extra het aan gereikt krijgt 🤣 transactie 25 cent. Ik neem aan als je voor meer als €60 sushi besteld je toch niet zielig gaat doen om deze kosten op het einde van je bestelling in rekening te brengen. Ik heb dit ook nog nooit ergens anders mee gemaakt. Sushi was goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jp
16 juli 2021
Merel
16 juli 2021

Heerlijke sushi!

Stefan
11 juli 2021

Top weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal
8 juli 2021

Was weer super

Manon
7 juli 2021

Heerlijk eten en precies op tijd. Top!

F.van Galen
4 juli 2021

Goede kwaliteit, lekker gegeten vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vlugge Japie
4 juli 2021

Prima voeier

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Baars
3 juli 2021
Jan van Spaandonk
3 juli 2021

Zeer snel geleverd maar de inhoud is niet van de kwaliteit die ik gewend ben. Rommelig gemaakt en verpakt en de temperatuur is te warm. Kan niet met Sushi. Ik woon op 1 km van the Sushi Company maar Sushi dient gekoeld vervoerd te worden. De smaak ik overigens prima.

anoniem
1 juli 2021

veelste duur voor de hoeveelheid. was wel lekker maat niet het geld waard.

Rian Pijnenburg
21 juni 2021

Al eerder besteld en dat was prima maar deze keer was het niet soepel gegaan, verwarring in de mail, een half uur te laat bezorgd, spullen vergeten die nog nabezorgd werden maar wat moet ik ermee? de sushi was al op. Liever geld terug gekregen. Volgende keer hoop ik beter

Nathalie
20 juni 2021

Sushi mag strakker gedraaid worden, valt nu makkelijk uit elkaar. De saus zou makkelijker te gebruiken zijn in een ondieper bakje. Handig als het verdeeld is in 2 ondiepe bakjes zodat de sushi niet kan verdrinken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ester
19 juni 2021

Jammer dat enkele stukken sushi uit elkaar valt zodra je deze oppakt. Dat was Jammer genoeg niet de eerste keer. Verder smaakt het prima

Lint
17 juni 2021

Helaas hadden we bedorven krab erbij zitten. Nog nooit eerder klachten gehad over het eten bij the sushi company. Nu voor het eerst was het minder.

I.B.
16 juni 2021
m de groot
14 juni 2021

zeer lekker gegeten, bezorging keurig op tijd en netjes verpakt

De Keijzer
14 juni 2021

Vriendelijke bediening, klant is koning en onze number 1 voor heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisan
9 juni 2021

Snel geleverd en de sushi was weer heerlijk zoals altijd!

P. Wong
8 juni 2021
Jurjen
6 juni 2021

Het was wederom fantastisch.

Angelique P
5 juni 2021

Erg smaakvol, leuke andere combinaties en keurig op tijd afgeleverd! Aanrader!

Rob Mallens
5 juni 2021

Op de website staat van veel combi’s / menu’s niet volledig de ingrediënten / samenstelling vermeld. Zeker als iemand geen vis / schaaldieren lust is dat wel erg wenselijk. ‘Sake’ zegt niet iedereen voldoende om te weten wat je eet.

Teri
4 juni 2021
Marie Louise Raaijmakers
4 juni 2021

De warme gerechtjes waren nog niet gaar. Allemaal erg slap en niet warm. Nog niet eerder bij jullie mee gemaakt.

Babs Smulders
2 juni 2021

zoals altijd: HEERLIJK