Beoordelingen van The Sushi Company Oisterwijk

Recente recensies

5.0
Iep
15 mei 2021
Hein
13 mei 2021

De komkommer was wat harder, dat vond ik wat minder lekker. Maar het was weer erg lekker 👌🏼👌🏼.

Hans
12 mei 2021
Ida
12 mei 2021

Was weer top!

Yvette
11 mei 2021

Heerlijk!

Yvette
11 mei 2021

Heerlijk!

Noud Game
10 mei 2021

Vlotte afhandeling en een uitstekende kwaliteit!

Wanda
10 mei 2021

Toppie! De Roll Mix Deluxe box is echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Imke
9 mei 2021

Om 18u besteld, eerst mogelijke tijd was 19u. Gekozen voor de optie zo snel mogelijk maar om 19.45 was het er nog niet. Gebeld waar het bleef, enige reactie was dat we nog moesten wachten maar zou er voor 20.30(!) zijn. Zou fijn zijn om dat van tevoren te weten! Daarnaast had ik carpaccio sushi besteld (erg prijzig) omdat ik geen vis eet, maar hier zat krab in. Kan naar mijn mening wel duidelijker worden vermeld bij de beschrijving. Hierdoor helaas ook weinig opties voor mensen die geen vis eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theuns
9 mei 2021

Iedere keer weer e . Feestje. Heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans van Zandbeek
8 mei 2021

Het was super lekker en goed verzorgd. Heerlijk.

jacqueline
8 mei 2021

Het was heerlijk: ) tot de volgende keer goede site snelle service heerlijke sushi dank daarvoor!

Chantal
6 mei 2021

Elke keer genieten. De lekkerste sushi.

Ellen
5 mei 2021

Was heerlijk en zag er netjes en verzorgd uit. Ik zou alleen de folder met 'december box' weghalen van de balie.

Sander
4 mei 2021
J p a de Goed
3 mei 2021

Altijd als we in ons chalet zijn, halen we jullie rolls e a zaken. Geweldig. Fan, Suggestie de drie meest recente special rolls zijn iets te groot voor de mond en net minder verfijnd van saus. Nog beter maken 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marleen
3 mei 2021

Top geregeld en heerlijke verse sushi.. super netjes dat we even een telefoontje kregen dat de bestelling wat vertraagd was.. zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Madina
2 mei 2021

Zoals altijd bizaaaaaaaaar lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisan
28 april 2021

Heeerlijk zoals altijd.

Patrick Struijk
27 april 2021

Superrr lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pijnenburg
26 april 2021

Sushi was goed, service iets minder. Sushi afgehaald kregen ook geen stempels

g Smits
18 april 2021

was voor ons de eerste kennismaking met The sushi company in oisterwijk. Het was echt een smaaksensatie, werkelijk overheerlijk, en supervers allemaal, zeker een aanrader. En vriendelijk personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacqueline
17 april 2021

Heerlijk gegeten!

Bennie
16 april 2021

Tijdens een weekendje weg zin in Sushi. Makkelijk te bestellen, goede kwaliteit en heerlijke smaken. Zeker voor herhaling vatbaar

Grançois
16 april 2021

Heerlijke sushi, netjes en op tijd bezorgd

Stef
14 april 2021

Altijd lekkere en goede kwaliteit sushi’s en snelle bezorging.

Muijen
12 april 2021

Normaal gesproken altijd meer dan prima, de reden dat we vaste klant zijn. Kwaliteit van de spullen was goed, alleen de rollen, op de specials na, leken een stuk kleiner. Ook geen wasabi, stokjes en gember meegeleverd. Bezorging zoals altijd perfect...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
12 april 2021
Cynthoa
11 april 2021

Echt mindere kwaliteit dan we van jullie gewend zijn. De zalm en tonijn smaakten gewoon niet echt vers. Geen goede ervaring helaas deze keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jose McVean
11 april 2021

Heerlijke sushi, we hebben weer genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dekkers
11 april 2021

Tijdige bezorging, heerlijke sushi en prima prijskwaliteitverhouding.

Erwin
11 april 2021

Beste, met enige regelmaat bestellen wij sushi. Meestel tussen de 75-100 eur per keer. Gisteren viel ons op dat de netheid in zin van verpakking minder was en daarnaast minder sojasaus en gember (kleinere verpakking). Dit is allemaal nog te begrijpen. Het meest lastige en ook wel frustrerend is de transactiekosten die in rekening gebracht worden. Verwerk dit in je kostprijs. Voor mij zou dit een reden zijn om niet meer te bestellen. Jullie businessmodel is ingericht op online bestellen 'val de klant dan niet lastig' met additionele kosten. Mvg Erwin

De Leeuw
11 april 2021

Heerlijke sushi, vriendelijk personeel en op tijd bezorgd, aanrader!

Marian
11 april 2021

Lekkere sushi's en snelle vriendelijke bezorging

Sj
10 april 2021
Bas
9 april 2021

lekkah

Marga
9 april 2021

Het eten was weer heerlijk.

Patricia
8 april 2021

Heerlijke sushi!

Els
6 april 2021

Snel geleverd,heerlijk en wat warm moet zijn was ook warm

Theuns
5 april 2021

Zoals altijd weer heerlijk. H

Jeannette
1 april 2021
Ingrid
31 maart 2021

Supersnel bezorgd en erg lekker!

Ida
30 maart 2021

Dit is mijn super lievelings adres voor sushi

Jaimy
29 maart 2021

Super lekker!

Verbeek
28 maart 2021

Snel en perfect getegeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lonneke
28 maart 2021

Altijd weer heerlijke, super verse sushi!

Floortje
28 maart 2021

Top sushi, op tijd bezorgd. Heerlijk gegeten

W.
27 maart 2021

Alles prima en goed geregeld. Wel aan de prijs .....

Maarten
27 maart 2021

Goede prijs kwaliteit verhouding. Erg lekker sushi.

Kayleigh
27 maart 2021

De beste sushi van Tilburg, en goede service

Esther
24 maart 2021

Perfect!

Irene
24 maart 2021

Was weer heerlijk! De nieuwe dingen ook zeker het proberen waard,....mmmhhh

Laurens IJpelaar
21 maart 2021

Was weer heerlijk! Lekker veel variatie en keurig op tijd bezorgd. Echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruud van de Pol
21 maart 2021

weer fantastisch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Birgitte
21 maart 2021

Prima!!!!

Marian
19 maart 2021
Rutger
19 maart 2021

Ik ben/was g

Wong
19 maart 2021

De TSC special box besteld en de roll mix. Alles was lekker! Als we moeten kiezen welke ons favoriet is, dan is dat de carpaccio rol. Wat hebben wij heerlijk gegeten!

Saskia
18 maart 2021
Anoniem
16 maart 2021

Heerlijke sushi, altijd op het afgesproken tijdstip klaar, ze houden rekening met speciale wensen en vriendelijke medewerkers!

Edwin
14 maart 2021
J P A de Goede
14 maart 2021

Als wij in Brabant zijn halen we altijd Sushi bij jullie. Trouwe klant ivm kwaliteit. (Hoewel deze op zaterdag altijd iets minder is dan op alle andere dagen). Jullie special Rolls zijn top, hoewel de drie "nieuwe" te groot zijn voor de mond. Tip?

Henk
14 maart 2021

Heerlijke Sushi gegeten met veel variatie. Complimenten aan de koks.

Jolanda en Hans
14 maart 2021

Heerlijke verwennerij. Super genoten van een diversiteit van smaken, we love IT.🤩

Sjoerd
14 maart 2021

Lekker gegeten👍🏻

A Botermans
13 maart 2021

Helaas niet de kwaliteit en versheid die we van jullie gewend zijn. Daarnaast was de topping niet juist.

Sander
13 maart 2021

Lekkere sushi, heerlijk gegeten

Julien
10 maart 2021

Ze waren zelf gekomen met dat ze wat fout hadden gedaan! En hebben het zelfs nog nageleverd!

Marian
10 maart 2021

Sommige sushi's waren heel erg koud, wat de smaak niet ten goede kwam Het meeste was wel erg lekker

Leon
10 maart 2021

Echt lekker En ook echt even iets anders als bijvoorbeeld Suchipoint dan is dit even een paar klasse beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marga
8 maart 2021

Het was heerlijk en de bestelling was goed op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal
7 maart 2021

Sushi was heerlijk. Vers en voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vanessa
7 maart 2021

Vers en smakelijk..werkelijk niets op aan te merken. Gewoon bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal
6 maart 2021

Bezorging en sushi en sashimi perfect, alleen dit keer waren de edame boontjes niet gaar helaas. Ze waren nog erg hard.

F van Galen
4 maart 2021

Goed en lekkere sushi.

Elaha
3 maart 2021
Bas Los
2 maart 2021

De kwaliteit van de sushi is wat mij betreft super. Goede smaken en mooie porties. De bezorging is echter het struikelblok. Ik ben van mening dat 90 minuten wachten echt te lang is. De vorige keer ging ik afhalen en toen heb ik nog 40 minuten langer moeten wachten in de zaak, 40 minuten later dan ze verteld hadden dat de bestelling klaar zou staan. Het is dus eerder regel dan uitzondering dat ze niet op tijd leveren. Dat vindt ik echt een minpunt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne
1 maart 2021

De bestelling was er supersnel, en we hebben genoten van het eten, het was echt heerlijk!! Voor herhaling vatbaar!!

Ida
1 maart 2021

Heerlijke sushi. Echt mijn allerlievelingsadres in de buurt van Tilburg 👌👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sander Pelkmans
1 maart 2021

Uur en 20 minuten moeten wachten. Laat dan even weten dat het zo lang gaat duren. Konden we het beter ophalen Ook geen excuses bij afleveren. Helaas tegenvaller.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robin
28 februari 2021

Het was weer heerlijk! Zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pijnenburg
28 februari 2021

Het was heerlijk. Keurige bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theuns
27 februari 2021

Zoals altijd weer heerlijk Keurig op tijd top.

Karin
27 februari 2021

Het was héérlijk, een echte aanrader.

Lonneke
26 februari 2021

Altijd heerlijke, super verse sushi!

Chaveli
25 februari 2021

Wij wonen in Tilburg, maar komen speciaal bij the sushi company in oisterwijk afhalen, geen ander bedrijf die aan de kwaliteit kan tippen.

Monique
21 februari 2021

Heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

gWENDOLYN wOLFS
21 februari 2021

Bezorging precies op tijd, heerlijk gegeten! Alles was erg smaakvol en presentatie zag er super uit, complimenten!

Brekelmans
19 februari 2021
Xxxxxxxx
19 februari 2021

Top

Bianca
19 februari 2021

Weer super lekker en snel bezorgd. Top 😋

Paul verhoeven
17 februari 2021

Weer heerlijk gegeten en zeer persoonlijke bezorging. Geweldige service😉

Jolanda en Hans
15 februari 2021

De bezorger was perfect op de aangegeven tijd. De gerechten waren heerlijk. We hebben genoten van de diversiteit van smaken. De carpaccio roll is een van onze favorieten. Maar deze is na vandaag vervangen voor de spicy tuna. Tot snel.

barbara van heel
15 februari 2021

Snelle bezorging en heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margo Spaninks
14 februari 2021

Bestel met regelmaat sushi bij jullie. Met de smaak en qualiteit is niets mis, wat me de laatste 2 keer is opgevallen is dat de sushi heel onregelmatig gesneden is . Het verschil im grote is echt te zien. Sommige stukken kan je dan niet ineens in je mond stoppen en andere zo klein dat je ze niet kan pakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chaveli
14 februari 2021
Sabine
14 februari 2021

Heerlijk! Je proeft dat het verse sushi is

Leon
14 februari 2021

Top kwaliteit. We hebben al div. Keren gehaald, en iedere keer zeer tevreden. Ziet er verzorgd en vers uit. Zeker een aanrader. 👍

Rosanne
13 februari 2021
Ron
13 februari 2021

Erg lekker gegeten opnieuw met de valentijnsbox als basis. Echter de zeewier salade verpeste een beetje het plezier. Het zag er in het bakje eigenlijk al niet lekker uit. Weinig smaak en best wel stevig. Jammer.

Sophie
13 februari 2021

Snelle en nette levering! Sushi was ontzettend lekker en zag er geweldig uit. Echte aanrader!!

Anita
10 februari 2021

Heerlijk!! Ik kan niet anders zeggen. Vanwege de prijs eten we niet elke week sushi. Des te lekkerder elke keer weer!

Yanieck
8 februari 2021

Wij hebben wederom genoten van onze bestelling en rijden graag een stuk verder voor deze over heerlijke sushi. De producten zijn vers, de opmaak ziet er smakelijk uit en wanneer we de sushi proeven ervaren we telkens weer een smaak sensatie. Onze complimenten, wij komen binnenkort weer terug :).

Rianne
7 februari 2021

Het was heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danielle
6 februari 2021
Hein
6 februari 2021

De sushirollen waren kleiner dan eerdere keren, terwijl de prijs wel gelijk was aan de vorige keren. Daarnaast hadden een aantal rollen een lagere temperatuur en waren dus minder vers. Dat proefden we ook. Jammer en dan vind ik een prijs van €81 simpelweg te hoog voor de geleverde kwaliteit. Ik hoor goede verhalen over o’sushi, ook gevestigd in Oisterwijk. Uiteindelijk is wel de conclusie als de kwaliteit de volgende keer gelijk is aan die van vandaag dat we eens kijken hoe o’sushi bevalt. Kortom, vandaag vond ik het absoluut niet best. En dan doel ik op de prijs-kwaliteit verhouding.

John
6 februari 2021

Schijf eigenlijk nooit een review, maar de sushi was werkelijk heel erg goed. Zeer zeker aan te bevelen!

Bianca
5 februari 2021

Super snelle levering. En heerlijk weer.

Annelies
5 februari 2021

We bestellen regelmatig bij sushi Company Oisterwijk en zijn altijd dik tevreden.Eind van de middag weer besteld maar sushi leek niet vers.Gedeelte van de maaltijd toch gegeten maar niet de kwaliteit die we gewend zijn.

Colinda
30 januari 2021

Heel erg lekkere en goede kwaliteit sushi!! Zitten bij mij in de hoek, dus zeker voor herhaling vatbaar!

Tineke
30 januari 2021

Erg lekker!

Linda
29 januari 2021

Super lekker!

Jasper
28 januari 2021

Goede sushi en snelle bezorging.

Bert van den Corput
26 januari 2021
Manon
24 januari 2021

Super goede kwaliteit en de sushi is altijd vers. Erg tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Keoma
24 januari 2021

Lekkere sushi en super snelle levering 👌🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danielle
24 januari 2021

Lekkere, verse sushi!

De Lange
22 januari 2021

Het was weer heerlijk. Het is niet goedkoop, maar zeker de moeite waard!

Thérèse
21 januari 2021

Deze keer mijn eigen keus besteld i.p.v. een box dit is stukken beter bevallen, heel erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Louise Bonnet
18 januari 2021

Lekker eten en mooi op tijd geleverd!

Manon
18 januari 2021

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nlw
17 januari 2021
Hendriks
17 januari 2021
Kelly
15 januari 2021

Sushi was erg lekker. Alleen jammer dat ik alsnog een half uur op mijn bestelling moest wachten. 6 uur besteld en zou om half 7 klaar zijn, dat werd dus 7 uur

Danique
13 januari 2021
Lily
13 januari 2021

Prima sushi. Lekker vers. Het is wel wat aan de dure kant. Zeer vriendelijke bezorging.

Annemiek
12 januari 2021

Super lekkere verse bestelling!

Chris
10 januari 2021

Netjes op tijd. En sushi van zeer goede kwaliteit!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Musters
10 januari 2021
Saskia
10 januari 2021

Super lekkere verse sushi. En hartstikke snel bezorgd! Volgende keer weer hier hoor!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruud van de Pol
10 januari 2021

De Sushi die wij vrijdag ontvangen hadden was weer zo als gewoonlijk van uitstekende kwaliteit en was weer genot om te eten. Hartelijk dank daarvoor.

Robert Spaninks
9 januari 2021

Wederom geweldig!!

Hans
9 januari 2021

Lekker

Josette Meeuwis
9 januari 2021

Heerlijk gegeten

Natasha
8 januari 2021

Heel erg lekker!!

Saskia
8 januari 2021

Lekker!!

Marjolijn
8 januari 2021
L. v. Roij
7 januari 2021

Voor de derde keer besteld. Snelle bezorging. En zoals iedere keer, was het super lekker. Het geld zeker waard👍

J. van Spaandonk
3 januari 2020
Es
3 januari 2020

Al meerdere keren laten bezorgen. Tot op heden goede kwaliteit. Vandaag een mindere kwaliteit. De rolls en maki's waren niet goed gerold en bij oppakken vielen deze uitelkaar. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aaa
3 januari 2020
Bas
3 januari 2020

Lekker vers, zoals gewoonlijk

Martin
2 januari 2020

De sushi was heerlijk, maar we moesten er deze keer lang op wachten. De loempiaatjes waren daardoor al bijna koud.

Maarten Moonen
1 januari 2020

Lekkere sushi, vooral de specials zijn een aanrader

Monique
1 januari 2020

Mooi op tijd altijd, en goed verzorgde kekkerre producten TOP

Peter Grob
31 december 2020

Prima kwaliteit en perfect in bezorging. Keurig gebeld dat er door drukte wat vertraging was. Nette jongedame die een prettige jaarwisseling toewenste. Tip: het mag ook op een mooi opgemaakte schaal. Oogt net even feestelijker. Maar dat is enket tip!

Bas
31 december 2020

Heerlijk zoals gewoonlijk

van Maris
30 december 2020

Helaas waren de warme gerechten niet meer warm. Kwaliteit was verder goed, Sommige hadden ook nog wat in de verdrukking gezeten maar dat heeft niks afgedaan aan de smaak. Smaak was perfect.

Isez
30 december 2020

Heel erg lekker! Dankjulliewel! Fijne jaarwisseling

Jouke Van Beerendonk
29 december 2020
Marian
29 december 2020

Heel lekker gegeten en super snelle bezorging en heel correct allemaal

Thomas Musters
29 december 2020

Op tijd! Lekker. Voor herhaling vatbaar👌

Schelle
29 december 2020

Altijd super lekker en mooi gepresenteerd!

Spierings
26 december 2020

Was te laat maar voor de rest was het goed

Mirjam
25 december 2020

De sushi is snel bezorgd, vers en super lekker.

Selly
25 december 2020
Anda
25 december 2020

Heerlijke sushi, alleen geen Wasabi erbij. Dat was een tegenvaller :(

M. Wasser
24 december 2020

Heerlijk gegeten!

Mary
23 december 2020

Snelle bezorging en goede sushi!

Elly Musters
22 december 2020
G. K
22 december 2020

Top kwaliteit sushi. Eenmaal deze sushi gegeten te hebben wil je geen andere meer. Het is wat aan de dure kant maar dan krijg je ook wat.! Best sushi ever..

Anita
20 december 2020

Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Juul
20 december 2020

Perfecte kwaliteit, correcte bezorging en heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin Zonnenberg
20 december 2020
Sanders
19 december 2020

Tot nu toe altijd heerlijk. Zeker de aparte sushi

Margit Niels
19 december 2020

Prima, snel, coronaproof

Margriet
18 december 2020

De allerbeste sushi die ik ooit gegeten heb: de zalmsashimi was boterzacht, de sushi met carpaccio een ontzettend lekkere verrassing...zelfs de maki's (die ik normaal het minst lekker vind) waren héérlijk vers. Kortom: jammer dat we niet in de buurt wonen maar anders hadden jullie er een vaste klant bij.

CL
17 december 2020
Babs Smulders
16 december 2020

voor de zoveelste keer HEERLIJK

Fam. vd Broek
14 december 2020

Heel smaakvol, mooi opgemaakt, wel prijzig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lotte
13 december 2020
DV
13 december 2020

Snelle en vriendelijke service (thuis laten brengen) en weer heerlijk gegeten van de sushi en sashimi van The Sushi Company. Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Merel
13 december 2020
Evi
12 december 2020

Sushi rollen vielen bijna allemaal uit elkaar. Jammer

ien
12 december 2020

Super goed!

H van A
12 december 2020

Gewoon heerlijke sushi

Kim
12 december 2020

Bestelling was netjes op tijd en heerlijk vers.

Theuns
7 december 2020

Zoals altijd top heerlijk. Kijk al weer uit naar de volgende bestelling.

Verbraak
6 december 2020

Lekker maar wel iets duurder dan andere sushi restaurants. Masr kwaliteit was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
6 december 2020

Heeerrlijk, we proberen het thuis ook te maken, maar dit geeft het verschil.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick Verhoeven
6 december 2020

Top kwaliteit en super service. Heerlijk gegeten en vers. Gaan we zeker vaker bestellen in de toekomst En nog mijn excuses omdat ik dacht dat het later bezorgt zou worden. Maar ik had zelf de fout gemaakt om het niet goed in te vullen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

smits
6 december 2020

het was heerlijk

Yvonne van Eijndhoven
5 december 2020
Schelle
5 december 2020

Het was weer heeeerlijk!!! Dank jullie wel!!

Natasha
5 december 2020

Super lekkere sushi en op tijd en vriendelijke bezorging.

Bert van den Corput
29 november 2020
Chantal
28 november 2020

Hebben weer genoten

Ockhuizen
27 november 2020

Heerlijke VERSE sushi. Aan te raden.

Riam
26 november 2020

Het eten is super lekker, het is het lekkerste sushi die ik ooit heb gegeten. De bezorging is super snel .. een aanrader

Jose McVean
25 november 2020

We hebben genoten van de Sushi, heerlijk.

P Valk
25 november 2020

Lekker Op tijd bezorgd Vriendelijk personeel

Arnoud
23 november 2020
Marian
23 november 2020

Heerlijk gegeten en niet lang op de bestelling hoeven wachten Bezorging vriendelijk en met gepaste afstand.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Conny Pellikaan
22 november 2020

Super lekkere sushi! Helaas al voor de 2de keer een fout in onze bestelling . Verder geen probleem maar toch een puntje van aandacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
22 november 2020

Super lekker en vers goede keuze

Max
21 november 2020

Was goeie

Diana
21 november 2020

Wij bestellen regelmatig bij de Sushi Company, over het algemeen overheerlijk eten, maar nu vond ik één van de puntzakjes (Temaki?) wat te veel peper bevatten. Ook leek het alsof de sojasaus zouter was dan voorheen, misschien iets om te checken? Groet, D

Linda
20 november 2020

Super lekker! En een goede en snelle service.

Steffi van den Nieuwenhuizen
20 november 2020

De álle lekkerste sushi ❤️❤️

Sab
20 november 2020
Arne
19 november 2020

Heerlijk en vers gerecht, prima kwaliteit. Op tijd en netjes afgeleverd, keurig verpakt.

Boleij
18 november 2020

Het was fantastisch

Anoniem
16 november 2020

Ik ben vaste klant bij The sushi company en ben altijd mega tevreden over mijn bestellingen en de service. Echter was ik er afgelopen dinsdag en schrok ik een beetje. Er was een blond meisje werkzaam bij de kassa die erg luid aangaf dat ze bij bepaalde dorpen niet wilde bezorgen omdat dat ver uit elkaar lag... Er zaten best wat klanten te wachten op hun bestelling en ik zag dat hun ook verbaasd waren over de opmerkingen die gemaakt werden. Ook droeg ze geen mondkapje en droeg ze haar los wat niet erg hygiënisch is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leon
15 november 2020
Sander
14 november 2020
Maartje
11 november 2020

Lekker, vers en veel variatie

Miran
10 november 2020

Zeer tevreden over de verse sushi en bezorgster was hartelijk en attent.

Jolanda Verhoeven
9 november 2020

Wij hebben gisteren voor de eerste keer sushi bij jullie besteld en het was heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar. We hebben er van genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John Houben
8 november 2020

Super lekker gegeten! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruud van de Pol
8 november 2020

Sushi's en service waren weer fantastisch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anny
8 november 2020

Het was heerlijk, we hebben er van genoten

Dagmar
2 november 2020

Erg lekker!!! Maar sommige sushi’s waren niet goed gesloten en vielen uit elkaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanneke Manders
1 november 2020

Heeerlijk! En de boontjes waren nog warm na de reis van 25 minuten. Prima tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
31 oktober 2020

Heerlijk! Echt goede sushi!

Kort
31 oktober 2020

Heerlijk!

FvG
31 oktober 2020
Mirjam
29 oktober 2020

Heerlijke sushi en keurig op tijd bezorg. Voor ons de eerste keer dat wij bij de Sushi Compagny hebben besteld, maar zeker niet de laatste.

Ellis Molenaar
26 oktober 2020

Zoals altijd stipte bezorging en heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Galen
25 oktober 2020

Goed eten en optijd geleverd. Nette en vriendelijke bezorger.

Steffi van den Nieuwenhuizen
25 oktober 2020

Beste sushi die ik ooit gegeten heb! Lekke t, vers en goede combinaties van smaken. Win bestellen zeker weer snel een keer.

Hans kienhuis
25 oktober 2020

Erg lekker heerlijk vers en mooi op tijd geleverd top!

Moniek
24 oktober 2020

Half uur te vroeg! Jammer van de warme gerechten aangezien de eters nog niet thuis waren.

kevin
22 oktober 2020
Rijpas
22 oktober 2020

Was heerlijk!

Cindy van Gestel
18 oktober 2020

Sushi was heerlijk. Zo vers. Was zelfs nog beetje warm. We gaan zeker nog eens bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeannette
18 oktober 2020

Weer dik in orde. Heerlijke sushi en fijne service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lonneje
18 oktober 2020

Heerlijk sushi, keer op keer mega vers en dus ultiem genieten!

Joaquín
18 oktober 2020

Sushi hartstikke goed. Alleen jammer dat ze de sojasaus afwateren, anders was het 5 ster geweest

Fleur Van den Berg
18 oktober 2020
Ank
17 oktober 2020

Normaal 10 punten voor de kwaliteit en service, maar deze keer ruim een uur moeten wachten. En dan zijn de warme gerechten nog soppig ook. Deze keer was echt geen toppertje. Hopelijk volgende keer weer beter.

Marjolein
17 oktober 2020

Het heeft meer dan twee uur geduurd voordat we het ontvingen. Na twee keer bellen bleek het nog 30 minuten te duren voor het er daadwerkelijk was.

Chaveli
16 oktober 2020
marieke
12 oktober 2020

was weer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janneke
11 oktober 2020

Heerlijke sushi en snelle, nette levering! Enige puntje is dat de loempia's een beetje taai waren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Evelien
11 oktober 2020
Van esch
11 oktober 2020

Heerlijke verse sushi. Wij hadden de surf en turf rol erbij besteld. Dat is een echte aanrader...heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diana
11 oktober 2020
Marco van Overveld
11 oktober 2020

Heurlijk!

Liesbeth
10 oktober 2020

Super lekker! Stipt op tijd bezorgd!

Chantal
10 oktober 2020

Weer zo genoten. Op en top.

Theuns
10 oktober 2020

Weer heerlijk.

Miranda van de Rande
10 oktober 2020

Het was lekker! Goede kwaliteit!

Tijn
10 oktober 2020
Tatiana
10 oktober 2020

Normaal altijd heel lekker. Nu viel de sushi uit elkaar. De handroll was dan wel weer heerlijk. Lekker vol!

Peter
8 oktober 2020

Lekker en snel bezorgd

Manon
4 oktober 2020

Bezorging was netjes op tijd en het eten was weer superlekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corne van Broekhoven
4 oktober 2020
J de Goede
4 oktober 2020

Als we in ons chalet in Brabant verblijven, halen we altijd Sushi bij the Company in Oisterwijk. En genieten van de verfijnde smaken, goede balansen (geen rijsthap) en de zorg waarmee het is klaargemaakt.

Sabine
3 oktober 2020

Heerlijke sushi!

Van Galen
2 oktober 2020

goed eten, snelle levering en vriendelijke bezorger.

Saskia
2 oktober 2020

Online besteld en betaald, het stond klaar superlekker, kom zeker terug bij the sushi company Oisterwijk 👍🏻

Klaas
2 oktober 2020

Top

Rutger
28 september 2020

Wij hebben onze sushi afgehaald. Niet de goedkoopste maar wel één van de lekkerste! En de sashimi was niet flinterdun maar gewoon lekkere plakken.

Ruud
27 september 2020

Het is/was weer als vanouds fantastisch, lekker vers. De bezorging ook netjes en fijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mma
27 september 2020

Er werd gebeld toen de bestelling iets later kwam. Top!

Hein
26 september 2020

Er zaten een aantal sushi’s bij die net wat te koud waren. En een aantal die net te los waren gerold waardoor ze wat uit elkaar vielen. Maar het was weer erg lekkere sushi 👌🏽👌🏽. Voor herhaling vatbaar 😉

Jan Rietveld
26 september 2020
Hans
25 september 2020

Heerlijk en verrassend snel geleverd.

Ilse
25 september 2020

Super verse producten, uitstekende smaak en kwaliteit!!

Jodi
24 september 2020

helaas is de laatste 2 keer dat ik sushi afgehaald heb de kwaliteit achteruit gegaan. Er mist smaak, en de rijst is niet op smaak en ook te zacht.

Chaveli
24 september 2020
Willem
21 september 2020

Het was lekker, goede variatie en voldoende voor twee personen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
21 september 2020
Bol
20 september 2020

Super lekker en altijd een vriendelijke bediening!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esmee
20 september 2020
Yc
20 september 2020

Sushi's smaakvol en vers. Veel keuze. We hebben de special rol genomen met jalapenos en dat is echt een aanrader! Benieuwd naar de andere speciale rollen. Personeel is ook heel vriendelijk! Wij komen zeker terug!

Veeke
19 september 2020

Netjes gebeld of de bestelling wat eerder mocht komen!

Jurgen
16 september 2020
Theuns
15 september 2020

Weer geweldig lekker.

Ilona
14 september 2020

Heerlijk en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bregje
13 september 2020

Voor de 3de keer besteld! Super lekker en goede bezorging! Echt een aanrader 🍣😋

Van Galen
2 september 2020

lekker en goed gegeten, vriendelijke en nette bezorging.

Cathelijne
29 augustus 2020
Mieke .d. veerdonk
29 augustus 2020

weer heerlijk gegeten samen met mijn zoon. Er heerlijk van gesmuld, en werkelijk alles.van elke sushi tot gember, alles lekker vers en knapperig. Voor herhaling vatbaar. groetjes Mieke*

Madina
28 augustus 2020

Snel bezorgd. Alles was lekker. Goede service.

Bosmans
28 augustus 2020

Echt top!! Wat een heerlijke sushi! Zo vers, en echt erg lekker!

Diana
26 augustus 2020

Altijd overheerlijke sushi, wel 1 kanttekening, the spicy tuna temaki vond ik iets te spicy, volgende keer weer gewone tuna temaki

Bas
24 augustus 2020

wat nieuwe dingen geprobeerd, en ook deze waren weer heerlijk. en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anky Hamers
24 augustus 2020
Amy
24 augustus 2020

Alles is zeer smaakvol en van goede kwaliteit. Heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

claudia
24 augustus 2020

Snelle levering en heerlijk gegeten. Voor herhaling

Theuns
23 augustus 2020

ZO ZO ZO lekker.

Mariken
22 augustus 2020

Heerlijke sushi en erg vriendelijk personeel!

Vissers
17 augustus 2020
Irene
16 augustus 2020
Theuns
15 augustus 2020

Te late bezorging.

Bas
13 augustus 2020

Topkwaliteit sushi

Corne van Broekhoven
13 augustus 2020

erg lekker!!

Bram
10 augustus 2020

Top sushi en veel keus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mieke .d. veerdonk
9 augustus 2020

We hebben weer heerlijk geeten, jammer dat er geen kortingsbon bij zat zoals voorheen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

...
9 augustus 2020

😋💛🍣

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vugs
9 augustus 2020

Lekkere verse sushi, bestelling via website gedaan, stond op de afgesproken tijd klaar.

Smullen maar
8 augustus 2020
Daan
1 augustus 2020

Een beetje vreemd dat spaarstickers/-stempels alleen bij afhalen worden meegeleverd. Was voor het eerst dat ik dat hoorde.

Spierings
31 juli 2020

Super goed

Bas
28 juli 2020

vandaag nieuwe sushi,s geprobeerd, en ook deze waren weer heerlijk

Kees
26 juli 2020

Het was weer ontzettend lekker en deze keer geen buikpijn gelukkig Dank je wel voor het lekkere eten 😃😜

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Beaujean
26 juli 2020

Heerlijke sushi en vriendelijk personeel zowel aan de telefoon als diegene die het kwam leveren.

Laury
24 juli 2020

Lekkere, verse sushi! Smaakvol en goed gevuld met heerlijke ingrediënten.

Thijs
19 juli 2020

Sushi is echt top! Helaas bezorger die toch aanbelde (duidelijk op bon dit niet te doen.ivm slapende kids)

Thiesen
15 juli 2020

Levering thuis netjes op afgesproken tijdstip. Bestelde eten van uitstekende kwaliteit zoals altijd. Heel lekker.

D. Posthumus
14 juli 2020
Tineke
13 juli 2020

Alles erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danielle
12 juli 2020

Heerlijk gegeten! lekkerste Sushi in de omgeving.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Quinten
12 juli 2020

Voor de tweede keer besteld en was weer uitstekend! Snel bezorgd en goede prijs

Jurgen
11 juli 2020

Top! Smaak en bezorging!

Marian
11 juli 2020

Het eten was heerlijk en de bezorging was snel en goed. Complimenten

Britt
9 juli 2020

Super lekkere en verse sushi! Omdat het wat langer ging duren werd ik netjes gebeld en alsnog was de bestelling maar 10 minuten later. Goede service en heerlijk eten!

Jodi
6 juli 2020

Altijd lekkere en goede kwaliteit sushi, en vriendelijke medewerkers / medewerksters

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M Loef
6 juli 2020

Weer heerlijk gegeten. Uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellis Molenaar
6 juli 2020

Wederom zeer goed. Heerlijke sushi en fijne bezorging die ruim op tijd was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.