Beoordelingen van The Sushi Company Oisterwijk

Recente recensies

5.0
Emilie
15 mei 2022

Lekker eten, supersnel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Snoeren
14 mei 2022

Moeizaam,snibbig werd mij verteld dat ik m'n wens op de bon had moeten zetten,ennn dat stond erop,schiet mij maar lek!!!

Albert
13 mei 2022

Wat een heerlijke sushi schaal. Goed verzorgd. Met alle sausjes erbij Echt een aanrader. We hebben ervan genoten.

Anne
8 mei 2022

Ik mis wel de stickers voor jullie klantenkaart bij de bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maggy
7 mei 2022

Bestelling had ik online geplaatst. Was op afgesproken tijd klaar en het was heerlijk :) ook klantvriendelijke service. Wederom een zeer goede ervaring. Dit was niet mijn eerste en zeker ook niet mijn laatste keer.

Mieke
30 april 2022

Al enkele keren thuis laten bezorgen en steeds op tijd. Wat GEWELDIG en de Sushi overheerlijk. 👍👍👍

Imke
29 april 2022

Snelle bezorging en heerlijke sushi!

T van den Brand
17 april 2022

Heerlijke sushi, lekker vers en smaakvol.

Van Woensel
15 april 2022

Snel! En Lekker

Schmitz
14 april 2022
A Wolfs
10 april 2022

Lekkere sushi, heerlijk vers, we genoten er van! We hadden het laten bezorgen, het eten kwam goed op tijd. We vonden de eetstokjes van mindere kwaliteit.

Sabine
10 april 2022

De sushi is gehalveerd tov vorige bestellingen. Zeer kleine rolletjes.

Bas
9 april 2022

Sushi was weer heerlijk, alleen sommige sushi,s vielen al uit elkaar bij het oppikken.

Frank
9 april 2022

Supersnel bezorgd. Zoals altijd lekkere verse sushi. Van genoten!

Lenneke Ockhuizen
7 april 2022

Alles héél goed. Maar we schrokken wel een beetje van de geringe porties. Erg weinig voor veel geld. Maar de kwaliteit maakte wel het e.e.a. goed.

Kay Robben
2 april 2022

Snelle bezorging en goede sushi

Syl
31 maart 2022

Super lekker gegeten voor mijn verjaardag! Echt een aanrader!

Marga
30 maart 2022

Bestelling was precies op tijd en het was heerlijk

KP
26 maart 2022

We hadden de schaal met 57 stuks. Helaas teveel hetzelfde. Teveel paling, teveel gefrituurde garnaal als vulling. Helaas zat de lekkere 6 stukjes galaebjo er niet bij. Beetje teleurstellend. Maar smaken doet het altijd wel.

Lotte
18 maart 2022
Cynthia
15 maart 2022

Helaas was de bestelling niet compleet en niet helemaal conform de bestelling.

Robert van Keulen
11 maart 2022
A
7 maart 2022

We hebben bijna 2 uur gewacht op bezorging.. dit ken ik niet van sushi company, jammer.. sushi niet minder lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natasha van der Sanden
6 maart 2022

Super lekkere sushi, heerlijk gegeten

Irene
6 maart 2022

Was echt weer heerlijk, lekker vers

Van de Wouw
5 maart 2022
Dominique K
5 maart 2022

Heerlijke sushi, moesten wat langer wachten, maar dan wordt er altijd netjes en beleefd gebeld met de precieze tijd dat ze aankomen! Wat ons betreft altijd goede service met duidelijkheid over aankomsttijd

Van Huijgevoort
3 maart 2022
Van Galen
2 maart 2022

Goede sushi , is aan te raden

Toby
2 maart 2022

De garnalen waren niet warm en krokant meer en de bezorging duurde meer als 1 uur. Voor de rest was het lekkere sushi.

Dagmar
28 februari 2022

Het was erg lekker!!

Mir
20 februari 2022
Bas Elands
17 februari 2022

Was weer heerlijk

Ingeborg
14 februari 2022
WJ
14 februari 2022

Lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gilène Wildbergh
14 februari 2022
Henskens
13 februari 2022

Overheerlijke sushi, mooie overzichtelijke site om te bestellen en top bezorging! :D

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maarten Mertens
12 februari 2022

De bestelling was niet compleet. Er miste een complete rol.

Diederik
11 februari 2022

Weer superlekkere sushi’s! En binnen no-time bezorgd!

Mw.. J de Goede
6 februari 2022

Wij komen maandelijks vanuit Noord-Holland naar Oisterwijk. En bestellen dan altijd uw sushi. Met name special roles omdat ze zo special zijn. Verfijnd! Wij merken echter dat de kwaliteit in het weekend soms minder is. Afgelopen vrijdag bijv. veel beter dan zaterdag. Toen was de smaak vlakker of minder saus. bel gerust als u meer wilt weten 0653780900 met vr gr

Van Gestel
6 februari 2022

Heerlijk gegeten van onze gewonnen sushi Nogmaals bedankt

Mirjam
31 januari 2022
Verhoeven
30 januari 2022

Heerlijk gegeten en snel en tijdig geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerie Verschure
25 januari 2022

Zo ontzettend lekker... wij komen met liefde vanuit Kaatsheuvel jullie kant op gereden. Er wordt altijd supernetjes gewerkt, vriendelijk personeel, maar vooral verschrikkelijk lekkere sushi!

Niels
24 januari 2022

Het warme eten was bijna koud, de smaak van de sushi was monotoon en wat klef. Ook de bezorging kwam 30 min te laat, maar daarover was wel gebeld (dat het 15 min later zou zijn..)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kees
23 januari 2022

Bericht wij gaan direct aan de slag klopt niet. Ik moest nog bijna een half uur wachten. Eten was prima.

Wynanda
23 januari 2022

Mooie, heerlijke sushi. Makkelijk online te bestellen. Perfect op tijd geleverd!

Karin
17 januari 2022

De sushi was lekker! bezorgtijd redelijk lang, 1,5uur maar dit was wel op een zondagavond. Het was erg druk zei het meisje aan de deur, ze was vriendelijk dat maakte veel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
16 januari 2022

Heerlijk vers en mooie presentatie

Syzan
15 januari 2022

Normaal altijd bij de bestelling wasabi, sojasaus en gember. Deze keer helemaal nix.(veranderd?) Maar de sushi was weer lekker. Helaas hadden de garnalen deze keer niet echt een krokant jasje Bestelling was keurig op tijd.

Jolene
15 januari 2022

Heerlijk en supersnel bezorgd. Echt een aanrader.

C
14 januari 2022

Niet de kwaliteit die ik gewend ben helaas. Sommige stukjes hadden nasmaak van reiniger leek het wel? De rol met tonijn was niet goed, de tonijn had de structuur van brei. Jammer, volgende keer beter hopelijk. Succes nog verder, fijne avond

Marcel
14 januari 2022

HELEMAAL TOP. Wederom smakelijk gegeten van de sushi die deze TOP tent maakt. Super vriendelijk en attent is het personeel!

Tineke
12 januari 2022

We hadden n grote familiebox en nog wat meer losse doosjes, die zijn bovenop de bix gezet waardoor alle avocadodekseltjes met saus aan deksel geplakt zaten, dat was heel jammer, die kreeg je er zomaar niet terug op de sushi, was ook n rommeltje, Een extra steuntje in de box of niets meer er bovenop

Mirjam
8 januari 2022

Kwaliteit: heerlijk vers en goed verpakt. Ik zou wel warm en koud apart in een tasje doen om te voorkomen dat het koude sushi op temperatuur blijft. Jullie zijn wel een 5 sterren waard Bezorgen: ik werd netjes gebeld, zelf een 20 minuten tevoren dat mijn eten wat later bezorgd zou worden en of dit geen probleem voor mij was. Dit heb ik ontzettend gewaardeerd! Bedankt voor de goede service en het lekkere eten🎆

Carla
5 januari 2022

Top!

Bas
3 januari 2022

Heerlijke sushi

N.L
2 januari 2021
Fleur
2 januari 2021

Hele goede sushi, je proeft dat het vers gemaakt wordt. Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
1 januari 2021

Erg snel bezorgd en heerlijk

Rian Pijnenburg
1 januari 2021

Top top TOP....... Heeeeeeeeerlijk

Chantal
31 december 2021

Geweldig elke keer weer heerlijk eten

Margot
30 december 2021

Supersnel bezorgd! Gewoon lekkere sushi

Karlijn
30 december 2021

Ik haal al vanaf het begin mijn sushi bij Sushi Company in Oisterwijk. Erg opvallend dat je steeds minder krijgt voor wat je betaald. Wat eerst een rolletje van 4 stuks was, is nu 1 stuks. Zelfs mijn vaste sushimaatje viel het op. Erg jammer, want het is allemaal zooo lekker!

L van der Avoort
28 december 2021

-

WJ
27 december 2021

Heeft goed gesmaakt. Wel jammer dat de maki's in de veggie mix altijd komkommer zijn, mag wat mij betreft alles behalve dat zijn, of gewoon een mix: avocado, ei, zeewier, gele wortel etc.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ankie van berkel
24 december 2021

Precies op tijd en heerlijke sushi

Will van Roessel
22 december 2021

Het was heerlijk

Rien
19 december 2021
Teri Akkermans
19 december 2021

Normaal altijd super lekker maar er zaten hele rare taaie kipstukjes in.

Nina
14 december 2021
Sander Pelkmans
12 december 2021

18.00 bestellen.. mail krijgen dat het 18.45 verwacht wordt en vervolgens na een belletje pas om 20.00 komen. Belachelijk en nog nooit meegemaakt bij jullie na al die keren. Of meld het vtv en stuur geen valse verwachte tijd. Heel vervelend als je wacht om je kinderen in bad en bed te doen terwijl het makkelijk had gekunnnen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn
10 december 2021
Jos
7 december 2021
Mortaza
6 december 2021

Heerlijk gegeten. Echt een aanrader!

Jolanda
5 december 2021

Het was weer superlekker

Femke Bullens
2 december 2021

Altijd lekker!

F
27 november 2021

Tot nu altijd goed en lekker en goed op de hoogte gehouden van status en vlot bezorgd

Monique Hamers
26 november 2021

Lekker en genieten

Marian
22 november 2021

Lekkere sushi’s en supersnelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theuns
20 november 2021

Weer voor de zoveelste keer. HEEERLIJK.

Arne
19 november 2021
D. Posthumus
19 november 2021
Etienne van der Muren
16 november 2021
Rob Mallens
16 november 2021

Surf & Turf, super lekkere sushi 🍱

K
14 november 2021

We kregen een mail dat de bezorger om 18.31 weg reed het is 7 minuten rijden en na een half uur was de bezorger er nog niet!!! Toen de bezorger uiteindelijk wel was bleek dat ze 1 pakket en de soja saus waren vergeten........ dus 1 persoon kon nog steeds niet eten. Uiteindelijk ruim anderhalf uur na het bestellen konden we met zn alle eten. Niet fijn dus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ramon
14 november 2021

Sushi viel uit elkaar en veel van hetzelfde en helaas geen gepaneerde garnalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Francois
14 november 2021

Bestel app laad geen plaatjes meer in, beetje onhandig maar sushi is top ✅

Fred Thiesen
14 november 2021

Prettig bestellen via de app. Snelle afhandeling en bevestiging met aparte mail voor de levering. Goede kwaliteit en lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
12 november 2021

Heerlijke verse sushi ♥️

Annelies
4 november 2021

Attente medewerker. Belde terug met antwoord op mijn digitale vraag. Heerlijk verse Sushi

Burnie
30 oktober 2021

Was wederom top. Altijd genieten van jullie sushi!

Hanneke
29 oktober 2021

Zeer smaakvol. Aanrader.

Marian
29 oktober 2021

Heerlijke sushi jammer dat de ebi fry niet besteld kon worden Bestelling snel bezorgd

Bas Elands
22 oktober 2021
Died
19 oktober 2021

Als vanouds snel en erg lekker

van de Laak
14 oktober 2021

Uitmuntend gegeten

Guido
12 oktober 2021

Helemaal top!

Rian Pijnenburg
10 oktober 2021

Super lekker

Ellen
10 oktober 2021

De sushi is echt in een woord verrukkelijk!

Theuns
4 oktober 2021

Zoals altijd weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelique
4 oktober 2021

Heerlijke sushi, echt heel smaakvol. Jammer dat we voor de tweede keer de bestelling niet meteen compleet gekregen hebben. Uiteraard wel rechtgezet daarna, maar jammer, kwestie van goed opletten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daisy
22 september 2021

Superlekker, snel klaar en vriendelijke service

Imke
20 september 2021
Theo
19 september 2021

Keurig op tijd, heerlijke sushi.. enige minpunt was dat er geen chopsticks bij zaten

Erwin
18 september 2021

Super lekker en super snel

Martijn
17 september 2021
Stephan
15 september 2021

Supersnelle bezorging en het eten was heerlijk!

Sander Pelkmans
15 september 2021

We bestellen vaak maar deze keer waren de gyoza koud en hard en de sushi slecht gerold en vielen uit elkaar. Bestellen vaak maar dit was niet goed.

Marvin Bolder
11 september 2021

Altijd erg goed! Alleen deze keer vielen er veel uitelkaar.

Lisette
10 september 2021

Hier hebben ze gewoon de beste sushi, heerlijk!

Cindy van Gestel
9 september 2021

Heerlijke verse sushi Genieten

Ilona
30 augustus 2021

Lekkere sushi en goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelique de Leeuw
29 augustus 2021
Mascha
29 augustus 2021

Erg lekkere sushi, super vriendelijk en nabezorging van een bolletje ijs dat vergeten was. Helemaal top!

Frank
28 augustus 2021
Robert
24 augustus 2021

al eerder hier besteld net zoals de vorige keer lekker verse goede kwaliteit en snel bezorgd!

Judith
23 augustus 2021

Twee sushi rollen vielen compleet uit elkaar bij het oppakken en waren niet gelijk gesneden. Dat deed de smaak niet ten goede. Het viel echt tegen deze keer!

DV
22 augustus 2021

Wij hebben altijd heerlijk gegeten als wij Sushi bij jullie bestelden, maar vandaag viel het ons tegen. Bij een aantal viel de Sushi uit elkaar, bij 1 Sushi roll zat de verkeerde topping en de Sushi lag er rommelig bij. Hadden ook het idee dat de meeste Sushi niet vers gemaakt was.

Van Galen
22 augustus 2021

Lekker gegeten ,vriendelijke bezorger

Teresa
10 augustus 2021

Super snel geleverd!

Chantal
8 augustus 2021

Zoals altijd heerlijke verse sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E fr
7 augustus 2021

Bezorging was slechts 15 min later maar werd daar netjes over geïnformeerd. Sushi viel tegen normaal is het erg goed maar nu troffen we een soort kleine plastic (?) stukjes aan in een set sushi.. niet zoals we gewend zijn!

N. G.
6 augustus 2021
Ron
6 augustus 2021

Goed eten en snelle bezorging

Helen
5 augustus 2021

Het was echt heerlijk

Jelske
4 augustus 2021
Jack
31 juli 2021

Super

Sanders
30 juli 2021
Leanne Schoenmakers
30 juli 2021

Super tevreden, heerlijke sushi en goede service!

Jaap Elands
29 juli 2021

Gewoon weer top👌

Claire
28 juli 2021

De bezorging was een paar minuutjes later, maar allemaal te overzien! Jeetje wat een heerlijke sushi is dit!! Vers, met liefde bereid en mooi opgestapeld zodat alles netjes blijft. De bezorger lichte zelfs nog extra toe dat ze rekening hadden gehouden met mijn dieetwensen. Fantastisch! Goed gedaan!

Huitzing
25 juli 2021

Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas Elands
24 juli 2021

Vond dat niet alles even vers was.

Ilse
23 juli 2021

Zoals gewoonlijk super vers, heerlijk, uitstekend! Zeker aan te bevelen!

Tim
18 juli 2021

Onze bestelling klopte niet met wat we geleverd kregen. Ook was de prijs-kwaliteitverhouding matig.

Corne
18 juli 2021

Mooi op tijd, maar gewoon zielig alles in plastic zakje dicht geknoopt voor 15 cent extra het aan gereikt krijgt 🤣 transactie 25 cent. Ik neem aan als je voor meer als €60 sushi besteld je toch niet zielig gaat doen om deze kosten op het einde van je bestelling in rekening te brengen. Ik heb dit ook nog nooit ergens anders mee gemaakt. Sushi was goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jp
16 juli 2021
Merel
16 juli 2021

Heerlijke sushi!

Stefan
11 juli 2021

Top weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal
8 juli 2021

Was weer super

Manon
7 juli 2021

Heerlijk eten en precies op tijd. Top!

F.van Galen
4 juli 2021

Goede kwaliteit, lekker gegeten vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vlugge Japie
4 juli 2021

Prima voeier

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Baars
3 juli 2021
Jan van Spaandonk
3 juli 2021

Zeer snel geleverd maar de inhoud is niet van de kwaliteit die ik gewend ben. Rommelig gemaakt en verpakt en de temperatuur is te warm. Kan niet met Sushi. Ik woon op 1 km van the Sushi Company maar Sushi dient gekoeld vervoerd te worden. De smaak ik overigens prima.

anoniem
1 juli 2021

veelste duur voor de hoeveelheid. was wel lekker maat niet het geld waard.

Rian Pijnenburg
21 juni 2021

Al eerder besteld en dat was prima maar deze keer was het niet soepel gegaan, verwarring in de mail, een half uur te laat bezorgd, spullen vergeten die nog nabezorgd werden maar wat moet ik ermee? de sushi was al op. Liever geld terug gekregen. Volgende keer hoop ik beter

Nathalie
20 juni 2021

Sushi mag strakker gedraaid worden, valt nu makkelijk uit elkaar. De saus zou makkelijker te gebruiken zijn in een ondieper bakje. Handig als het verdeeld is in 2 ondiepe bakjes zodat de sushi niet kan verdrinken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ester
19 juni 2021

Jammer dat enkele stukken sushi uit elkaar valt zodra je deze oppakt. Dat was Jammer genoeg niet de eerste keer. Verder smaakt het prima

Lint
17 juni 2021

Helaas hadden we bedorven krab erbij zitten. Nog nooit eerder klachten gehad over het eten bij the sushi company. Nu voor het eerst was het minder.

I.B.
16 juni 2021
m de groot
14 juni 2021

zeer lekker gegeten, bezorging keurig op tijd en netjes verpakt

De Keijzer
14 juni 2021

Vriendelijke bediening, klant is koning en onze number 1 voor heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisan
9 juni 2021

Snel geleverd en de sushi was weer heerlijk zoals altijd!

P. Wong
8 juni 2021
Jurjen
6 juni 2021

Het was wederom fantastisch.

Angelique P
5 juni 2021

Erg smaakvol, leuke andere combinaties en keurig op tijd afgeleverd! Aanrader!

Rob Mallens
5 juni 2021

Op de website staat van veel combi’s / menu’s niet volledig de ingrediënten / samenstelling vermeld. Zeker als iemand geen vis / schaaldieren lust is dat wel erg wenselijk. ‘Sake’ zegt niet iedereen voldoende om te weten wat je eet.

Teri
4 juni 2021
Marie Louise Raaijmakers
4 juni 2021

De warme gerechtjes waren nog niet gaar. Allemaal erg slap en niet warm. Nog niet eerder bij jullie mee gemaakt.

Babs Smulders
2 juni 2021

zoals altijd: HEERLIJK

Anita
30 mei 2021

De medewerkers mogen wat mij betreft vriendelijker zijn. Bovendien had ik een eigen tasje meegenomen en hoefde ik geen plastic zakje. Hier werd erg vreemd op gereageerd. Eigenlijk zouden meer mensen dit moeten doen…

Rogier Kuit
30 mei 2021

Super goeie sushi!

Marco
28 mei 2021

Het was weer super, bedankt !

Timmy Wong
27 mei 2021

Lekker op tijd klaar de sushi en ook hartstikke lekker.

Koen
26 mei 2021

Erg lekkere sushi en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marian
25 mei 2021

Heerlijke sushi en snelle en vriendelijke bezorging

Orjan
25 mei 2021

Lekker vers en goed van smaak, bezorging was ook exact op tijd! Om 18.15 uur vanuit de Efteling besteld en thuisgekomen konden we om 19.30 uur gaan eten.

Tielemans
25 mei 2021

Sinds een jaar aan de sushi, omgepraat door zoonlief. En uiteindelijk dankbaar daarvoor. Ben niet zo'n viseter, dat hield mij tegen. Nu al enkele keren besteld bij Sushi Company en ze zijn niet alleen lekker, maar ook snel! Met een kwartiertje kun je je bestelling al ophalen. Blij met deze ontdekking, een echte aanrader!

Schoenmakers
24 mei 2021

Was heerlijk , vers en snel gebracht

marcel
24 mei 2021
Sander Pelkmans
24 mei 2021

Warme gerechten waren voor het eerst allemaal koud. Nog nooit meegemaakt aangezien we altijd veel bestellen. Was wel jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruud van de Pol
23 mei 2021

Was weer als vanouds, fantastisch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marianne
23 mei 2021

Heerlijk!

Marian
22 mei 2021

Heerlijke sushi Alles netjes verpakt en snelle vriendelijke bezorging

Adile
21 mei 2021
Peter Sebregts
21 mei 2021

De kok is in de rui

Karin
17 mei 2021

Het was super vers, we hebben er héérlijk van genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Iep
15 mei 2021
Hein
13 mei 2021

De komkommer was wat harder, dat vond ik wat minder lekker. Maar het was weer erg lekker 👌🏼👌🏼.

Hans
12 mei 2021
Ida
12 mei 2021

Was weer top!

Yvette
11 mei 2021

Heerlijk!

Yvette
11 mei 2021

Heerlijk!

Noud Game
10 mei 2021

Vlotte afhandeling en een uitstekende kwaliteit!

Wanda
10 mei 2021

Toppie! De Roll Mix Deluxe box is echt een aanrader!

Imke
9 mei 2021

Om 18u besteld, eerst mogelijke tijd was 19u. Gekozen voor de optie zo snel mogelijk maar om 19.45 was het er nog niet. Gebeld waar het bleef, enige reactie was dat we nog moesten wachten maar zou er voor 20.30(!) zijn. Zou fijn zijn om dat van tevoren te weten! Daarnaast had ik carpaccio sushi besteld (erg prijzig) omdat ik geen vis eet, maar hier zat krab in. Kan naar mijn mening wel duidelijker worden vermeld bij de beschrijving. Hierdoor helaas ook weinig opties voor mensen die geen vis eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theuns
9 mei 2021

Iedere keer weer e . Feestje. Heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans van Zandbeek
8 mei 2021

Het was super lekker en goed verzorgd. Heerlijk.

jacqueline
8 mei 2021

Het was heerlijk: ) tot de volgende keer goede site snelle service heerlijke sushi dank daarvoor!

Chantal
6 mei 2021

Elke keer genieten. De lekkerste sushi.

Ellen
5 mei 2021

Was heerlijk en zag er netjes en verzorgd uit. Ik zou alleen de folder met 'december box' weghalen van de balie.

Sander
4 mei 2021
J p a de Goed
3 mei 2021

Altijd als we in ons chalet zijn, halen we jullie rolls e a zaken. Geweldig. Fan, Suggestie de drie meest recente special rolls zijn iets te groot voor de mond en net minder verfijnd van saus. Nog beter maken 👍

Marleen
3 mei 2021

Top geregeld en heerlijke verse sushi.. super netjes dat we even een telefoontje kregen dat de bestelling wat vertraagd was.. zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Madina
2 mei 2021

Zoals altijd bizaaaaaaaaar lekker!

Lisan
28 april 2021

Heeerlijk zoals altijd.

Patrick Struijk
27 april 2021

Superrr lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pijnenburg
26 april 2021

Sushi was goed, service iets minder. Sushi afgehaald kregen ook geen stempels

g Smits
18 april 2021

was voor ons de eerste kennismaking met The sushi company in oisterwijk. Het was echt een smaaksensatie, werkelijk overheerlijk, en supervers allemaal, zeker een aanrader. En vriendelijk personeel.

Jacqueline
17 april 2021

Heerlijk gegeten!

Bennie
16 april 2021

Tijdens een weekendje weg zin in Sushi. Makkelijk te bestellen, goede kwaliteit en heerlijke smaken. Zeker voor herhaling vatbaar

Grançois
16 april 2021

Heerlijke sushi, netjes en op tijd bezorgd

Stef
14 april 2021

Altijd lekkere en goede kwaliteit sushi’s en snelle bezorging.

Muijen
12 april 2021

Normaal gesproken altijd meer dan prima, de reden dat we vaste klant zijn. Kwaliteit van de spullen was goed, alleen de rollen, op de specials na, leken een stuk kleiner. Ook geen wasabi, stokjes en gember meegeleverd. Bezorging zoals altijd perfect...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
12 april 2021
Cynthoa
11 april 2021

Echt mindere kwaliteit dan we van jullie gewend zijn. De zalm en tonijn smaakten gewoon niet echt vers. Geen goede ervaring helaas deze keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jose McVean
11 april 2021

Heerlijke sushi, we hebben weer genoten.

Dekkers
11 april 2021

Tijdige bezorging, heerlijke sushi en prima prijskwaliteitverhouding.

Erwin
11 april 2021

Beste, met enige regelmaat bestellen wij sushi. Meestel tussen de 75-100 eur per keer. Gisteren viel ons op dat de netheid in zin van verpakking minder was en daarnaast minder sojasaus en gember (kleinere verpakking). Dit is allemaal nog te begrijpen. Het meest lastige en ook wel frustrerend is de transactiekosten die in rekening gebracht worden. Verwerk dit in je kostprijs. Voor mij zou dit een reden zijn om niet meer te bestellen. Jullie businessmodel is ingericht op online bestellen 'val de klant dan niet lastig' met additionele kosten. Mvg Erwin

De Leeuw
11 april 2021

Heerlijke sushi, vriendelijk personeel en op tijd bezorgd, aanrader!

Marian
11 april 2021

Lekkere sushi's en snelle vriendelijke bezorging

Sj
10 april 2021
Bas
9 april 2021

lekkah

Marga
9 april 2021

Het eten was weer heerlijk.

Patricia
8 april 2021

Heerlijke sushi!

Els
6 april 2021

Snel geleverd,heerlijk en wat warm moet zijn was ook warm

Theuns
5 april 2021

Zoals altijd weer heerlijk. H

Jeannette
1 april 2021
Ingrid
31 maart 2021

Supersnel bezorgd en erg lekker!

Ida
30 maart 2021

Dit is mijn super lievelings adres voor sushi

Jaimy
29 maart 2021

Super lekker!

Verbeek
28 maart 2021

Snel en perfect getegeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lonneke
28 maart 2021

Altijd weer heerlijke, super verse sushi!

Floortje
28 maart 2021

Top sushi, op tijd bezorgd. Heerlijk gegeten

W.
27 maart 2021

Alles prima en goed geregeld. Wel aan de prijs .....

Maarten
27 maart 2021

Goede prijs kwaliteit verhouding. Erg lekker sushi.

Kayleigh
27 maart 2021

De beste sushi van Tilburg, en goede service

Esther
24 maart 2021

Perfect!

Irene
24 maart 2021

Was weer heerlijk! De nieuwe dingen ook zeker het proberen waard,....mmmhhh

Laurens IJpelaar
21 maart 2021

Was weer heerlijk! Lekker veel variatie en keurig op tijd bezorgd. Echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruud van de Pol
21 maart 2021

weer fantastisch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Birgitte
21 maart 2021

Prima!!!!

Marian
19 maart 2021
Rutger
19 maart 2021

Ik ben/was g

Wong
19 maart 2021

De TSC special box besteld en de roll mix. Alles was lekker! Als we moeten kiezen welke ons favoriet is, dan is dat de carpaccio rol. Wat hebben wij heerlijk gegeten!

Saskia
18 maart 2021
Anoniem
16 maart 2021

Heerlijke sushi, altijd op het afgesproken tijdstip klaar, ze houden rekening met speciale wensen en vriendelijke medewerkers!

Edwin
14 maart 2021
J P A de Goede
14 maart 2021

Als wij in Brabant zijn halen we altijd Sushi bij jullie. Trouwe klant ivm kwaliteit. (Hoewel deze op zaterdag altijd iets minder is dan op alle andere dagen). Jullie special Rolls zijn top, hoewel de drie "nieuwe" te groot zijn voor de mond. Tip?

Henk
14 maart 2021

Heerlijke Sushi gegeten met veel variatie. Complimenten aan de koks.

Jolanda en Hans
14 maart 2021

Heerlijke verwennerij. Super genoten van een diversiteit van smaken, we love IT.🤩

Sjoerd
14 maart 2021

Lekker gegeten👍🏻

A Botermans
13 maart 2021

Helaas niet de kwaliteit en versheid die we van jullie gewend zijn. Daarnaast was de topping niet juist.

Sander
13 maart 2021

Lekkere sushi, heerlijk gegeten

Julien
10 maart 2021

Ze waren zelf gekomen met dat ze wat fout hadden gedaan! En hebben het zelfs nog nageleverd!

Marian
10 maart 2021

Sommige sushi's waren heel erg koud, wat de smaak niet ten goede kwam Het meeste was wel erg lekker

Leon
10 maart 2021

Echt lekker En ook echt even iets anders als bijvoorbeeld Suchipoint dan is dit even een paar klasse beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marga
8 maart 2021

Het was heerlijk en de bestelling was goed op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal
7 maart 2021

Sushi was heerlijk. Vers en voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vanessa
7 maart 2021

Vers en smakelijk..werkelijk niets op aan te merken. Gewoon bestellen.

Chantal
6 maart 2021

Bezorging en sushi en sashimi perfect, alleen dit keer waren de edame boontjes niet gaar helaas. Ze waren nog erg hard.

F van Galen
4 maart 2021

Goed en lekkere sushi.

Elaha
3 maart 2021
Bas Los
2 maart 2021

De kwaliteit van de sushi is wat mij betreft super. Goede smaken en mooie porties. De bezorging is echter het struikelblok. Ik ben van mening dat 90 minuten wachten echt te lang is. De vorige keer ging ik afhalen en toen heb ik nog 40 minuten langer moeten wachten in de zaak, 40 minuten later dan ze verteld hadden dat de bestelling klaar zou staan. Het is dus eerder regel dan uitzondering dat ze niet op tijd leveren. Dat vindt ik echt een minpunt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne
1 maart 2021

De bestelling was er supersnel, en we hebben genoten van het eten, het was echt heerlijk!! Voor herhaling vatbaar!!

Ida
1 maart 2021

Heerlijke sushi. Echt mijn allerlievelingsadres in de buurt van Tilburg 👌👌

Sander Pelkmans
1 maart 2021

Uur en 20 minuten moeten wachten. Laat dan even weten dat het zo lang gaat duren. Konden we het beter ophalen Ook geen excuses bij afleveren. Helaas tegenvaller.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robin
28 februari 2021

Het was weer heerlijk! Zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pijnenburg
28 februari 2021

Het was heerlijk. Keurige bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theuns
27 februari 2021

Zoals altijd weer heerlijk Keurig op tijd top.

Karin
27 februari 2021

Het was héérlijk, een echte aanrader.

Lonneke
26 februari 2021

Altijd heerlijke, super verse sushi!

Chaveli
25 februari 2021

Wij wonen in Tilburg, maar komen speciaal bij the sushi company in oisterwijk afhalen, geen ander bedrijf die aan de kwaliteit kan tippen.

Monique
21 februari 2021

Heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

gWENDOLYN wOLFS
21 februari 2021

Bezorging precies op tijd, heerlijk gegeten! Alles was erg smaakvol en presentatie zag er super uit, complimenten!

Brekelmans
19 februari 2021
Xxxxxxxx
19 februari 2021

Top

Bianca
19 februari 2021

Weer super lekker en snel bezorgd. Top 😋

Paul verhoeven
17 februari 2021

Weer heerlijk gegeten en zeer persoonlijke bezorging. Geweldige service😉

Jolanda en Hans
15 februari 2021

De bezorger was perfect op de aangegeven tijd. De gerechten waren heerlijk. We hebben genoten van de diversiteit van smaken. De carpaccio roll is een van onze favorieten. Maar deze is na vandaag vervangen voor de spicy tuna. Tot snel.

barbara van heel
15 februari 2021

Snelle bezorging en heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margo Spaninks
14 februari 2021

Bestel met regelmaat sushi bij jullie. Met de smaak en qualiteit is niets mis, wat me de laatste 2 keer is opgevallen is dat de sushi heel onregelmatig gesneden is . Het verschil im grote is echt te zien. Sommige stukken kan je dan niet ineens in je mond stoppen en andere zo klein dat je ze niet kan pakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chaveli
14 februari 2021
Sabine
14 februari 2021

Heerlijk! Je proeft dat het verse sushi is

Leon
14 februari 2021

Top kwaliteit. We hebben al div. Keren gehaald, en iedere keer zeer tevreden. Ziet er verzorgd en vers uit. Zeker een aanrader. 👍

Rosanne
13 februari 2021
Ron
13 februari 2021

Erg lekker gegeten opnieuw met de valentijnsbox als basis. Echter de zeewier salade verpeste een beetje het plezier. Het zag er in het bakje eigenlijk al niet lekker uit. Weinig smaak en best wel stevig. Jammer.

Sophie
13 februari 2021

Snelle en nette levering! Sushi was ontzettend lekker en zag er geweldig uit. Echte aanrader!!

Anita
10 februari 2021

Heerlijk!! Ik kan niet anders zeggen. Vanwege de prijs eten we niet elke week sushi. Des te lekkerder elke keer weer!

Yanieck
8 februari 2021

Wij hebben wederom genoten van onze bestelling en rijden graag een stuk verder voor deze over heerlijke sushi. De producten zijn vers, de opmaak ziet er smakelijk uit en wanneer we de sushi proeven ervaren we telkens weer een smaak sensatie. Onze complimenten, wij komen binnenkort weer terug :).

Rianne
7 februari 2021

Het was heerlijk!!!

Danielle
6 februari 2021
Hein
6 februari 2021

De sushirollen waren kleiner dan eerdere keren, terwijl de prijs wel gelijk was aan de vorige keren. Daarnaast hadden een aantal rollen een lagere temperatuur en waren dus minder vers. Dat proefden we ook. Jammer en dan vind ik een prijs van €81 simpelweg te hoog voor de geleverde kwaliteit. Ik hoor goede verhalen over o’sushi, ook gevestigd in Oisterwijk. Uiteindelijk is wel de conclusie als de kwaliteit de volgende keer gelijk is aan die van vandaag dat we eens kijken hoe o’sushi bevalt. Kortom, vandaag vond ik het absoluut niet best. En dan doel ik op de prijs-kwaliteit verhouding.

John
6 februari 2021

Schijf eigenlijk nooit een review, maar de sushi was werkelijk heel erg goed. Zeer zeker aan te bevelen!

Bianca
5 februari 2021

Super snelle levering. En heerlijk weer.

Annelies
5 februari 2021

We bestellen regelmatig bij sushi Company Oisterwijk en zijn altijd dik tevreden.Eind van de middag weer besteld maar sushi leek niet vers.Gedeelte van de maaltijd toch gegeten maar niet de kwaliteit die we gewend zijn.

Colinda
30 januari 2021

Heel erg lekkere en goede kwaliteit sushi!! Zitten bij mij in de hoek, dus zeker voor herhaling vatbaar!

Tineke
30 januari 2021

Erg lekker!

Linda
29 januari 2021

Super lekker!

Jasper
28 januari 2021

Goede sushi en snelle bezorging.

Bert van den Corput
26 januari 2021
Manon
24 januari 2021

Super goede kwaliteit en de sushi is altijd vers. Erg tevreden!

Keoma
24 januari 2021

Lekkere sushi en super snelle levering 👌🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danielle
24 januari 2021

Lekkere, verse sushi!

De Lange
22 januari 2021

Het was weer heerlijk. Het is niet goedkoop, maar zeker de moeite waard!

Thérèse
21 januari 2021

Deze keer mijn eigen keus besteld i.p.v. een box dit is stukken beter bevallen, heel erg lekker!

Louise Bonnet
18 januari 2021

Lekker eten en mooi op tijd geleverd!

Manon
18 januari 2021

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.