Beoordelingen van The Sushi Company Oisterwijk

Recente recensies

5.0
Bas Elands
gisteren
Died
19 oktober 2021

Als vanouds snel en erg lekker

van de Laak
14 oktober 2021

Uitmuntend gegeten

Guido
12 oktober 2021

Helemaal top!

Rian Pijnenburg
10 oktober 2021

Super lekker

Ellen
10 oktober 2021

De sushi is echt in een woord verrukkelijk!

Theuns
4 oktober 2021

Zoals altijd weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelique
4 oktober 2021

Heerlijke sushi, echt heel smaakvol. Jammer dat we voor de tweede keer de bestelling niet meteen compleet gekregen hebben. Uiteraard wel rechtgezet daarna, maar jammer, kwestie van goed opletten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daisy
22 september 2021

Superlekker, snel klaar en vriendelijke service

Imke
20 september 2021
Theo
19 september 2021

Keurig op tijd, heerlijke sushi.. enige minpunt was dat er geen chopsticks bij zaten

Erwin
18 september 2021

Super lekker en super snel

Martijn
17 september 2021
Stephan
15 september 2021

Supersnelle bezorging en het eten was heerlijk!

Sander Pelkmans
15 september 2021

We bestellen vaak maar deze keer waren de gyoza koud en hard en de sushi slecht gerold en vielen uit elkaar. Bestellen vaak maar dit was niet goed.

Marvin Bolder
11 september 2021

Altijd erg goed! Alleen deze keer vielen er veel uitelkaar.

Lisette
10 september 2021

Hier hebben ze gewoon de beste sushi, heerlijk!

Cindy van Gestel
9 september 2021

Heerlijke verse sushi Genieten

Ilona
30 augustus 2021

Lekkere sushi en goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelique de Leeuw
29 augustus 2021
Mascha
29 augustus 2021

Erg lekkere sushi, super vriendelijk en nabezorging van een bolletje ijs dat vergeten was. Helemaal top!

Frank
28 augustus 2021
Robert
24 augustus 2021

al eerder hier besteld net zoals de vorige keer lekker verse goede kwaliteit en snel bezorgd!

Judith
23 augustus 2021

Twee sushi rollen vielen compleet uit elkaar bij het oppakken en waren niet gelijk gesneden. Dat deed de smaak niet ten goede. Het viel echt tegen deze keer!

DV
22 augustus 2021

Wij hebben altijd heerlijk gegeten als wij Sushi bij jullie bestelden, maar vandaag viel het ons tegen. Bij een aantal viel de Sushi uit elkaar, bij 1 Sushi roll zat de verkeerde topping en de Sushi lag er rommelig bij. Hadden ook het idee dat de meeste Sushi niet vers gemaakt was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Galen
22 augustus 2021

Lekker gegeten ,vriendelijke bezorger

Teresa
10 augustus 2021

Super snel geleverd!

Chantal
8 augustus 2021

Zoals altijd heerlijke verse sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E fr
7 augustus 2021

Bezorging was slechts 15 min later maar werd daar netjes over geïnformeerd. Sushi viel tegen normaal is het erg goed maar nu troffen we een soort kleine plastic (?) stukjes aan in een set sushi.. niet zoals we gewend zijn!

N. G.
6 augustus 2021
Ron
6 augustus 2021

Goed eten en snelle bezorging

Helen
5 augustus 2021

Het was echt heerlijk

Jelske
4 augustus 2021
Jack
31 juli 2021

Super

Sanders
30 juli 2021
Leanne Schoenmakers
30 juli 2021

Super tevreden, heerlijke sushi en goede service!

Jaap Elands
29 juli 2021

Gewoon weer top👌

Claire
28 juli 2021

De bezorging was een paar minuutjes later, maar allemaal te overzien! Jeetje wat een heerlijke sushi is dit!! Vers, met liefde bereid en mooi opgestapeld zodat alles netjes blijft. De bezorger lichte zelfs nog extra toe dat ze rekening hadden gehouden met mijn dieetwensen. Fantastisch! Goed gedaan!

Huitzing
25 juli 2021

Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas Elands
24 juli 2021

Vond dat niet alles even vers was.

Ilse
23 juli 2021

Zoals gewoonlijk super vers, heerlijk, uitstekend! Zeker aan te bevelen!

Tim
18 juli 2021

Onze bestelling klopte niet met wat we geleverd kregen. Ook was de prijs-kwaliteitverhouding matig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corne
18 juli 2021

Mooi op tijd, maar gewoon zielig alles in plastic zakje dicht geknoopt voor 15 cent extra het aan gereikt krijgt 🤣 transactie 25 cent. Ik neem aan als je voor meer als €60 sushi besteld je toch niet zielig gaat doen om deze kosten op het einde van je bestelling in rekening te brengen. Ik heb dit ook nog nooit ergens anders mee gemaakt. Sushi was goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jp
16 juli 2021
Merel
16 juli 2021

Heerlijke sushi!

Stefan
11 juli 2021

Top weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal
8 juli 2021

Was weer super

Manon
7 juli 2021

Heerlijk eten en precies op tijd. Top!

F.van Galen
4 juli 2021

Goede kwaliteit, lekker gegeten vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vlugge Japie
4 juli 2021

Prima voeier

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Baars
3 juli 2021
Jan van Spaandonk
3 juli 2021

Zeer snel geleverd maar de inhoud is niet van de kwaliteit die ik gewend ben. Rommelig gemaakt en verpakt en de temperatuur is te warm. Kan niet met Sushi. Ik woon op 1 km van the Sushi Company maar Sushi dient gekoeld vervoerd te worden. De smaak ik overigens prima.

anoniem
1 juli 2021

veelste duur voor de hoeveelheid. was wel lekker maat niet het geld waard.

Rian Pijnenburg
21 juni 2021

Al eerder besteld en dat was prima maar deze keer was het niet soepel gegaan, verwarring in de mail, een half uur te laat bezorgd, spullen vergeten die nog nabezorgd werden maar wat moet ik ermee? de sushi was al op. Liever geld terug gekregen. Volgende keer hoop ik beter

Nathalie
20 juni 2021

Sushi mag strakker gedraaid worden, valt nu makkelijk uit elkaar. De saus zou makkelijker te gebruiken zijn in een ondieper bakje. Handig als het verdeeld is in 2 ondiepe bakjes zodat de sushi niet kan verdrinken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ester
19 juni 2021

Jammer dat enkele stukken sushi uit elkaar valt zodra je deze oppakt. Dat was Jammer genoeg niet de eerste keer. Verder smaakt het prima

Lint
17 juni 2021

Helaas hadden we bedorven krab erbij zitten. Nog nooit eerder klachten gehad over het eten bij the sushi company. Nu voor het eerst was het minder.

I.B.
16 juni 2021
m de groot
14 juni 2021

zeer lekker gegeten, bezorging keurig op tijd en netjes verpakt

De Keijzer
14 juni 2021

Vriendelijke bediening, klant is koning en onze number 1 voor heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisan
9 juni 2021

Snel geleverd en de sushi was weer heerlijk zoals altijd!

P. Wong
8 juni 2021
Jurjen
6 juni 2021

Het was wederom fantastisch.

Angelique P
5 juni 2021

Erg smaakvol, leuke andere combinaties en keurig op tijd afgeleverd! Aanrader!

Rob Mallens
5 juni 2021

Op de website staat van veel combi’s / menu’s niet volledig de ingrediënten / samenstelling vermeld. Zeker als iemand geen vis / schaaldieren lust is dat wel erg wenselijk. ‘Sake’ zegt niet iedereen voldoende om te weten wat je eet.

Teri
4 juni 2021
Marie Louise Raaijmakers
4 juni 2021

De warme gerechtjes waren nog niet gaar. Allemaal erg slap en niet warm. Nog niet eerder bij jullie mee gemaakt.

Babs Smulders
2 juni 2021

zoals altijd: HEERLIJK

Anita
30 mei 2021

De medewerkers mogen wat mij betreft vriendelijker zijn. Bovendien had ik een eigen tasje meegenomen en hoefde ik geen plastic zakje. Hier werd erg vreemd op gereageerd. Eigenlijk zouden meer mensen dit moeten doen…

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rogier Kuit
30 mei 2021

Super goeie sushi!

Marco
28 mei 2021

Het was weer super, bedankt !

Timmy Wong
27 mei 2021

Lekker op tijd klaar de sushi en ook hartstikke lekker.

Koen
26 mei 2021

Erg lekkere sushi en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marian
25 mei 2021

Heerlijke sushi en snelle en vriendelijke bezorging

Orjan
25 mei 2021

Lekker vers en goed van smaak, bezorging was ook exact op tijd! Om 18.15 uur vanuit de Efteling besteld en thuisgekomen konden we om 19.30 uur gaan eten.

Tielemans
25 mei 2021

Sinds een jaar aan de sushi, omgepraat door zoonlief. En uiteindelijk dankbaar daarvoor. Ben niet zo'n viseter, dat hield mij tegen. Nu al enkele keren besteld bij Sushi Company en ze zijn niet alleen lekker, maar ook snel! Met een kwartiertje kun je je bestelling al ophalen. Blij met deze ontdekking, een echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Schoenmakers
24 mei 2021

Was heerlijk , vers en snel gebracht

marcel
24 mei 2021
Sander Pelkmans
24 mei 2021

Warme gerechten waren voor het eerst allemaal koud. Nog nooit meegemaakt aangezien we altijd veel bestellen. Was wel jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruud van de Pol
23 mei 2021

Was weer als vanouds, fantastisch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marianne
23 mei 2021

Heerlijk!

Marian
22 mei 2021

Heerlijke sushi Alles netjes verpakt en snelle vriendelijke bezorging

Adile
21 mei 2021
Peter Sebregts
21 mei 2021

De kok is in de rui

Karin
17 mei 2021

Het was super vers, we hebben er héérlijk van genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Iep
15 mei 2021
Hein
13 mei 2021

De komkommer was wat harder, dat vond ik wat minder lekker. Maar het was weer erg lekker 👌🏼👌🏼.

Hans
12 mei 2021
Ida
12 mei 2021

Was weer top!

Yvette
11 mei 2021

Heerlijk!

Yvette
11 mei 2021

Heerlijk!

Noud Game
10 mei 2021

Vlotte afhandeling en een uitstekende kwaliteit!

Wanda
10 mei 2021

Toppie! De Roll Mix Deluxe box is echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Imke
9 mei 2021

Om 18u besteld, eerst mogelijke tijd was 19u. Gekozen voor de optie zo snel mogelijk maar om 19.45 was het er nog niet. Gebeld waar het bleef, enige reactie was dat we nog moesten wachten maar zou er voor 20.30(!) zijn. Zou fijn zijn om dat van tevoren te weten! Daarnaast had ik carpaccio sushi besteld (erg prijzig) omdat ik geen vis eet, maar hier zat krab in. Kan naar mijn mening wel duidelijker worden vermeld bij de beschrijving. Hierdoor helaas ook weinig opties voor mensen die geen vis eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theuns
9 mei 2021

Iedere keer weer e . Feestje. Heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans van Zandbeek
8 mei 2021

Het was super lekker en goed verzorgd. Heerlijk.

jacqueline
8 mei 2021

Het was heerlijk: ) tot de volgende keer goede site snelle service heerlijke sushi dank daarvoor!

Chantal
6 mei 2021

Elke keer genieten. De lekkerste sushi.

Ellen
5 mei 2021

Was heerlijk en zag er netjes en verzorgd uit. Ik zou alleen de folder met 'december box' weghalen van de balie.

Sander
4 mei 2021
J p a de Goed
3 mei 2021

Altijd als we in ons chalet zijn, halen we jullie rolls e a zaken. Geweldig. Fan, Suggestie de drie meest recente special rolls zijn iets te groot voor de mond en net minder verfijnd van saus. Nog beter maken 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marleen
3 mei 2021

Top geregeld en heerlijke verse sushi.. super netjes dat we even een telefoontje kregen dat de bestelling wat vertraagd was.. zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Madina
2 mei 2021

Zoals altijd bizaaaaaaaaar lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisan
28 april 2021

Heeerlijk zoals altijd.

Patrick Struijk
27 april 2021

Superrr lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pijnenburg
26 april 2021

Sushi was goed, service iets minder. Sushi afgehaald kregen ook geen stempels

g Smits
18 april 2021

was voor ons de eerste kennismaking met The sushi company in oisterwijk. Het was echt een smaaksensatie, werkelijk overheerlijk, en supervers allemaal, zeker een aanrader. En vriendelijk personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacqueline
17 april 2021

Heerlijk gegeten!

Bennie
16 april 2021

Tijdens een weekendje weg zin in Sushi. Makkelijk te bestellen, goede kwaliteit en heerlijke smaken. Zeker voor herhaling vatbaar

Grançois
16 april 2021

Heerlijke sushi, netjes en op tijd bezorgd

Stef
14 april 2021

Altijd lekkere en goede kwaliteit sushi’s en snelle bezorging.

Muijen
12 april 2021

Normaal gesproken altijd meer dan prima, de reden dat we vaste klant zijn. Kwaliteit van de spullen was goed, alleen de rollen, op de specials na, leken een stuk kleiner. Ook geen wasabi, stokjes en gember meegeleverd. Bezorging zoals altijd perfect...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
12 april 2021
Cynthoa
11 april 2021

Echt mindere kwaliteit dan we van jullie gewend zijn. De zalm en tonijn smaakten gewoon niet echt vers. Geen goede ervaring helaas deze keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jose McVean
11 april 2021

Heerlijke sushi, we hebben weer genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dekkers
11 april 2021

Tijdige bezorging, heerlijke sushi en prima prijskwaliteitverhouding.

Erwin
11 april 2021

Beste, met enige regelmaat bestellen wij sushi. Meestel tussen de 75-100 eur per keer. Gisteren viel ons op dat de netheid in zin van verpakking minder was en daarnaast minder sojasaus en gember (kleinere verpakking). Dit is allemaal nog te begrijpen. Het meest lastige en ook wel frustrerend is de transactiekosten die in rekening gebracht worden. Verwerk dit in je kostprijs. Voor mij zou dit een reden zijn om niet meer te bestellen. Jullie businessmodel is ingericht op online bestellen 'val de klant dan niet lastig' met additionele kosten. Mvg Erwin

De Leeuw
11 april 2021

Heerlijke sushi, vriendelijk personeel en op tijd bezorgd, aanrader!

Marian
11 april 2021

Lekkere sushi's en snelle vriendelijke bezorging

Sj
10 april 2021
Bas
9 april 2021

lekkah

Marga
9 april 2021

Het eten was weer heerlijk.

Patricia
8 april 2021

Heerlijke sushi!

Els
6 april 2021

Snel geleverd,heerlijk en wat warm moet zijn was ook warm

Theuns
5 april 2021

Zoals altijd weer heerlijk. H

Jeannette
1 april 2021
Ingrid
31 maart 2021

Supersnel bezorgd en erg lekker!

Ida
30 maart 2021

Dit is mijn super lievelings adres voor sushi

Jaimy
29 maart 2021

Super lekker!

Verbeek
28 maart 2021

Snel en perfect getegeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lonneke
28 maart 2021

Altijd weer heerlijke, super verse sushi!

Floortje
28 maart 2021

Top sushi, op tijd bezorgd. Heerlijk gegeten

W.
27 maart 2021

Alles prima en goed geregeld. Wel aan de prijs .....

Maarten
27 maart 2021

Goede prijs kwaliteit verhouding. Erg lekker sushi.

Kayleigh
27 maart 2021

De beste sushi van Tilburg, en goede service

Esther
24 maart 2021

Perfect!

Irene
24 maart 2021

Was weer heerlijk! De nieuwe dingen ook zeker het proberen waard,....mmmhhh

Laurens IJpelaar
21 maart 2021

Was weer heerlijk! Lekker veel variatie en keurig op tijd bezorgd. Echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruud van de Pol
21 maart 2021

weer fantastisch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Birgitte
21 maart 2021

Prima!!!!

Marian
19 maart 2021
Rutger
19 maart 2021

Ik ben/was g

Wong
19 maart 2021

De TSC special box besteld en de roll mix. Alles was lekker! Als we moeten kiezen welke ons favoriet is, dan is dat de carpaccio rol. Wat hebben wij heerlijk gegeten!

Saskia
18 maart 2021
Anoniem
16 maart 2021

Heerlijke sushi, altijd op het afgesproken tijdstip klaar, ze houden rekening met speciale wensen en vriendelijke medewerkers!

Edwin
14 maart 2021
J P A de Goede
14 maart 2021

Als wij in Brabant zijn halen we altijd Sushi bij jullie. Trouwe klant ivm kwaliteit. (Hoewel deze op zaterdag altijd iets minder is dan op alle andere dagen). Jullie special Rolls zijn top, hoewel de drie "nieuwe" te groot zijn voor de mond. Tip?

Henk
14 maart 2021

Heerlijke Sushi gegeten met veel variatie. Complimenten aan de koks.

Jolanda en Hans
14 maart 2021

Heerlijke verwennerij. Super genoten van een diversiteit van smaken, we love IT.🤩

Sjoerd
14 maart 2021

Lekker gegeten👍🏻

A Botermans
13 maart 2021

Helaas niet de kwaliteit en versheid die we van jullie gewend zijn. Daarnaast was de topping niet juist.

Sander
13 maart 2021

Lekkere sushi, heerlijk gegeten

Julien
10 maart 2021

Ze waren zelf gekomen met dat ze wat fout hadden gedaan! En hebben het zelfs nog nageleverd!

Marian
10 maart 2021

Sommige sushi's waren heel erg koud, wat de smaak niet ten goede kwam Het meeste was wel erg lekker

Leon
10 maart 2021

Echt lekker En ook echt even iets anders als bijvoorbeeld Suchipoint dan is dit even een paar klasse beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marga
8 maart 2021

Het was heerlijk en de bestelling was goed op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal
7 maart 2021

Sushi was heerlijk. Vers en voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vanessa
7 maart 2021

Vers en smakelijk..werkelijk niets op aan te merken. Gewoon bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal
6 maart 2021

Bezorging en sushi en sashimi perfect, alleen dit keer waren de edame boontjes niet gaar helaas. Ze waren nog erg hard.

F van Galen
4 maart 2021

Goed en lekkere sushi.

Elaha
3 maart 2021
Bas Los
2 maart 2021

De kwaliteit van de sushi is wat mij betreft super. Goede smaken en mooie porties. De bezorging is echter het struikelblok. Ik ben van mening dat 90 minuten wachten echt te lang is. De vorige keer ging ik afhalen en toen heb ik nog 40 minuten langer moeten wachten in de zaak, 40 minuten later dan ze verteld hadden dat de bestelling klaar zou staan. Het is dus eerder regel dan uitzondering dat ze niet op tijd leveren. Dat vindt ik echt een minpunt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne
1 maart 2021

De bestelling was er supersnel, en we hebben genoten van het eten, het was echt heerlijk!! Voor herhaling vatbaar!!

Ida
1 maart 2021

Heerlijke sushi. Echt mijn allerlievelingsadres in de buurt van Tilburg 👌👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sander Pelkmans
1 maart 2021

Uur en 20 minuten moeten wachten. Laat dan even weten dat het zo lang gaat duren. Konden we het beter ophalen Ook geen excuses bij afleveren. Helaas tegenvaller.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robin
28 februari 2021

Het was weer heerlijk! Zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pijnenburg
28 februari 2021

Het was heerlijk. Keurige bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theuns
27 februari 2021

Zoals altijd weer heerlijk Keurig op tijd top.

Karin
27 februari 2021

Het was héérlijk, een echte aanrader.

Lonneke
26 februari 2021

Altijd heerlijke, super verse sushi!

Chaveli
25 februari 2021

Wij wonen in Tilburg, maar komen speciaal bij the sushi company in oisterwijk afhalen, geen ander bedrijf die aan de kwaliteit kan tippen.

Monique
21 februari 2021

Heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

gWENDOLYN wOLFS
21 februari 2021

Bezorging precies op tijd, heerlijk gegeten! Alles was erg smaakvol en presentatie zag er super uit, complimenten!

Brekelmans
19 februari 2021
Xxxxxxxx
19 februari 2021

Top

Bianca
19 februari 2021

Weer super lekker en snel bezorgd. Top 😋

Paul verhoeven
17 februari 2021

Weer heerlijk gegeten en zeer persoonlijke bezorging. Geweldige service😉

Jolanda en Hans
15 februari 2021

De bezorger was perfect op de aangegeven tijd. De gerechten waren heerlijk. We hebben genoten van de diversiteit van smaken. De carpaccio roll is een van onze favorieten. Maar deze is na vandaag vervangen voor de spicy tuna. Tot snel.

barbara van heel
15 februari 2021

Snelle bezorging en heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margo Spaninks
14 februari 2021

Bestel met regelmaat sushi bij jullie. Met de smaak en qualiteit is niets mis, wat me de laatste 2 keer is opgevallen is dat de sushi heel onregelmatig gesneden is . Het verschil im grote is echt te zien. Sommige stukken kan je dan niet ineens in je mond stoppen en andere zo klein dat je ze niet kan pakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chaveli
14 februari 2021
Sabine
14 februari 2021

Heerlijk! Je proeft dat het verse sushi is

Leon
14 februari 2021

Top kwaliteit. We hebben al div. Keren gehaald, en iedere keer zeer tevreden. Ziet er verzorgd en vers uit. Zeker een aanrader. 👍

Rosanne
13 februari 2021
Ron
13 februari 2021

Erg lekker gegeten opnieuw met de valentijnsbox als basis. Echter de zeewier salade verpeste een beetje het plezier. Het zag er in het bakje eigenlijk al niet lekker uit. Weinig smaak en best wel stevig. Jammer.

Sophie
13 februari 2021

Snelle en nette levering! Sushi was ontzettend lekker en zag er geweldig uit. Echte aanrader!!

Anita
10 februari 2021

Heerlijk!! Ik kan niet anders zeggen. Vanwege de prijs eten we niet elke week sushi. Des te lekkerder elke keer weer!

Yanieck
8 februari 2021

Wij hebben wederom genoten van onze bestelling en rijden graag een stuk verder voor deze over heerlijke sushi. De producten zijn vers, de opmaak ziet er smakelijk uit en wanneer we de sushi proeven ervaren we telkens weer een smaak sensatie. Onze complimenten, wij komen binnenkort weer terug :).

Rianne
7 februari 2021

Het was heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danielle
6 februari 2021
Hein
6 februari 2021

De sushirollen waren kleiner dan eerdere keren, terwijl de prijs wel gelijk was aan de vorige keren. Daarnaast hadden een aantal rollen een lagere temperatuur en waren dus minder vers. Dat proefden we ook. Jammer en dan vind ik een prijs van €81 simpelweg te hoog voor de geleverde kwaliteit. Ik hoor goede verhalen over o’sushi, ook gevestigd in Oisterwijk. Uiteindelijk is wel de conclusie als de kwaliteit de volgende keer gelijk is aan die van vandaag dat we eens kijken hoe o’sushi bevalt. Kortom, vandaag vond ik het absoluut niet best. En dan doel ik op de prijs-kwaliteit verhouding.

John
6 februari 2021

Schijf eigenlijk nooit een review, maar de sushi was werkelijk heel erg goed. Zeer zeker aan te bevelen!

Bianca
5 februari 2021

Super snelle levering. En heerlijk weer.

Annelies
5 februari 2021

We bestellen regelmatig bij sushi Company Oisterwijk en zijn altijd dik tevreden.Eind van de middag weer besteld maar sushi leek niet vers.Gedeelte van de maaltijd toch gegeten maar niet de kwaliteit die we gewend zijn.

Colinda
30 januari 2021

Heel erg lekkere en goede kwaliteit sushi!! Zitten bij mij in de hoek, dus zeker voor herhaling vatbaar!

Tineke
30 januari 2021

Erg lekker!

Linda
29 januari 2021

Super lekker!

Jasper
28 januari 2021

Goede sushi en snelle bezorging.

Bert van den Corput
26 januari 2021
Manon
24 januari 2021

Super goede kwaliteit en de sushi is altijd vers. Erg tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Keoma
24 januari 2021

Lekkere sushi en super snelle levering 👌🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danielle
24 januari 2021

Lekkere, verse sushi!

De Lange
22 januari 2021

Het was weer heerlijk. Het is niet goedkoop, maar zeker de moeite waard!

Thérèse
21 januari 2021

Deze keer mijn eigen keus besteld i.p.v. een box dit is stukken beter bevallen, heel erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Louise Bonnet
18 januari 2021

Lekker eten en mooi op tijd geleverd!

Manon
18 januari 2021

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nlw
17 januari 2021
Hendriks
17 januari 2021
Kelly
15 januari 2021

Sushi was erg lekker. Alleen jammer dat ik alsnog een half uur op mijn bestelling moest wachten. 6 uur besteld en zou om half 7 klaar zijn, dat werd dus 7 uur

Danique
13 januari 2021
Lily
13 januari 2021

Prima sushi. Lekker vers. Het is wel wat aan de dure kant. Zeer vriendelijke bezorging.

Annemiek
12 januari 2021

Super lekkere verse bestelling!

Chris
10 januari 2021

Netjes op tijd. En sushi van zeer goede kwaliteit!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Musters
10 januari 2021
Saskia
10 januari 2021

Super lekkere verse sushi. En hartstikke snel bezorgd! Volgende keer weer hier hoor!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruud van de Pol
10 januari 2021

De Sushi die wij vrijdag ontvangen hadden was weer zo als gewoonlijk van uitstekende kwaliteit en was weer genot om te eten. Hartelijk dank daarvoor.

Robert Spaninks
9 januari 2021

Wederom geweldig!!

Hans
9 januari 2021

Lekker

Josette Meeuwis
9 januari 2021

Heerlijk gegeten

Natasha
8 januari 2021

Heel erg lekker!!

Saskia
8 januari 2021

Lekker!!

Marjolijn
8 januari 2021
L. v. Roij
7 januari 2021

Voor de derde keer besteld. Snelle bezorging. En zoals iedere keer, was het super lekker. Het geld zeker waard👍

J. van Spaandonk
3 januari 2020
Es
3 januari 2020

Al meerdere keren laten bezorgen. Tot op heden goede kwaliteit. Vandaag een mindere kwaliteit. De rolls en maki's waren niet goed gerold en bij oppakken vielen deze uitelkaar. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aaa
3 januari 2020
Bas
3 januari 2020

Lekker vers, zoals gewoonlijk

Martin
2 januari 2020

De sushi was heerlijk, maar we moesten er deze keer lang op wachten. De loempiaatjes waren daardoor al bijna koud.

Maarten Moonen
1 januari 2020

Lekkere sushi, vooral de specials zijn een aanrader

Monique
1 januari 2020

Mooi op tijd altijd, en goed verzorgde kekkerre producten TOP

Peter Grob
31 december 2020

Prima kwaliteit en perfect in bezorging. Keurig gebeld dat er door drukte wat vertraging was. Nette jongedame die een prettige jaarwisseling toewenste. Tip: het mag ook op een mooi opgemaakte schaal. Oogt net even feestelijker. Maar dat is enket tip!

Bas
31 december 2020

Heerlijk zoals gewoonlijk

van Maris
30 december 2020

Helaas waren de warme gerechten niet meer warm. Kwaliteit was verder goed, Sommige hadden ook nog wat in de verdrukking gezeten maar dat heeft niks afgedaan aan de smaak. Smaak was perfect.

Isez
30 december 2020

Heel erg lekker! Dankjulliewel! Fijne jaarwisseling

Jouke Van Beerendonk
29 december 2020
Marian
29 december 2020

Heel lekker gegeten en super snelle bezorging en heel correct allemaal

Thomas Musters
29 december 2020

Op tijd! Lekker. Voor herhaling vatbaar👌

Schelle
29 december 2020

Altijd super lekker en mooi gepresenteerd!

Spierings
26 december 2020

Was te laat maar voor de rest was het goed

Mirjam
25 december 2020

De sushi is snel bezorgd, vers en super lekker.

Selly
25 december 2020
Anda
25 december 2020

Heerlijke sushi, alleen geen Wasabi erbij. Dat was een tegenvaller :(

M. Wasser
24 december 2020

Heerlijk gegeten!

Mary
23 december 2020

Snelle bezorging en goede sushi!

Elly Musters
22 december 2020
G. K
22 december 2020

Top kwaliteit sushi. Eenmaal deze sushi gegeten te hebben wil je geen andere meer. Het is wat aan de dure kant maar dan krijg je ook wat.! Best sushi ever..

Anita
20 december 2020

Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Juul
20 december 2020

Perfecte kwaliteit, correcte bezorging en heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin Zonnenberg
20 december 2020
Sanders
19 december 2020

Tot nu toe altijd heerlijk. Zeker de aparte sushi

Margit Niels
19 december 2020

Prima, snel, coronaproof

Margriet
18 december 2020

De allerbeste sushi die ik ooit gegeten heb: de zalmsashimi was boterzacht, de sushi met carpaccio een ontzettend lekkere verrassing...zelfs de maki's (die ik normaal het minst lekker vind) waren héérlijk vers. Kortom: jammer dat we niet in de buurt wonen maar anders hadden jullie er een vaste klant bij.

CL
17 december 2020
Babs Smulders
16 december 2020

voor de zoveelste keer HEERLIJK

Fam. vd Broek
14 december 2020

Heel smaakvol, mooi opgemaakt, wel prijzig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lotte
13 december 2020
DV
13 december 2020

Snelle en vriendelijke service (thuis laten brengen) en weer heerlijk gegeten van de sushi en sashimi van The Sushi Company. Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Merel
13 december 2020
Evi
12 december 2020

Sushi rollen vielen bijna allemaal uit elkaar. Jammer

ien
12 december 2020

Super goed!

H van A
12 december 2020

Gewoon heerlijke sushi

Kim
12 december 2020

Bestelling was netjes op tijd en heerlijk vers.

Theuns
7 december 2020

Zoals altijd top heerlijk. Kijk al weer uit naar de volgende bestelling.

Verbraak
6 december 2020

Lekker maar wel iets duurder dan andere sushi restaurants. Masr kwaliteit was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
6 december 2020

Heeerrlijk, we proberen het thuis ook te maken, maar dit geeft het verschil.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick Verhoeven
6 december 2020

Top kwaliteit en super service. Heerlijk gegeten en vers. Gaan we zeker vaker bestellen in de toekomst En nog mijn excuses omdat ik dacht dat het later bezorgt zou worden. Maar ik had zelf de fout gemaakt om het niet goed in te vullen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

smits
6 december 2020

het was heerlijk

Yvonne van Eijndhoven
5 december 2020
Schelle
5 december 2020

Het was weer heeeerlijk!!! Dank jullie wel!!

Natasha
5 december 2020

Super lekkere sushi en op tijd en vriendelijke bezorging.

Bert van den Corput
29 november 2020
Chantal
28 november 2020

Hebben weer genoten

Ockhuizen
27 november 2020

Heerlijke VERSE sushi. Aan te raden.

Riam
26 november 2020

Het eten is super lekker, het is het lekkerste sushi die ik ooit heb gegeten. De bezorging is super snel .. een aanrader

Jose McVean
25 november 2020

We hebben genoten van de Sushi, heerlijk.

P Valk
25 november 2020

Lekker Op tijd bezorgd Vriendelijk personeel

Arnoud
23 november 2020
Marian
23 november 2020

Heerlijk gegeten en niet lang op de bestelling hoeven wachten Bezorging vriendelijk en met gepaste afstand.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Conny Pellikaan
22 november 2020

Super lekkere sushi! Helaas al voor de 2de keer een fout in onze bestelling . Verder geen probleem maar toch een puntje van aandacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
22 november 2020

Super lekker en vers goede keuze

Max
21 november 2020

Was goeie

Diana
21 november 2020

Wij bestellen regelmatig bij de Sushi Company, over het algemeen overheerlijk eten, maar nu vond ik één van de puntzakjes (Temaki?) wat te veel peper bevatten. Ook leek het alsof de sojasaus zouter was dan voorheen, misschien iets om te checken? Groet, D

Linda
20 november 2020

Super lekker! En een goede en snelle service.

Steffi van den Nieuwenhuizen
20 november 2020

De álle lekkerste sushi ❤️❤️

Sab
20 november 2020
Arne
19 november 2020

Heerlijk en vers gerecht, prima kwaliteit. Op tijd en netjes afgeleverd, keurig verpakt.

Boleij
18 november 2020

Het was fantastisch

Anoniem
16 november 2020

Ik ben vaste klant bij The sushi company en ben altijd mega tevreden over mijn bestellingen en de service. Echter was ik er afgelopen dinsdag en schrok ik een beetje. Er was een blond meisje werkzaam bij de kassa die erg luid aangaf dat ze bij bepaalde dorpen niet wilde bezorgen omdat dat ver uit elkaar lag... Er zaten best wat klanten te wachten op hun bestelling en ik zag dat hun ook verbaasd waren over de opmerkingen die gemaakt werden. Ook droeg ze geen mondkapje en droeg ze haar los wat niet erg hygiënisch is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leon
15 november 2020
Sander
14 november 2020
Maartje
11 november 2020

Lekker, vers en veel variatie

Miran
10 november 2020

Zeer tevreden over de verse sushi en bezorgster was hartelijk en attent.

Jolanda Verhoeven
9 november 2020

Wij hebben gisteren voor de eerste keer sushi bij jullie besteld en het was heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar. We hebben er van genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John Houben
8 november 2020

Super lekker gegeten! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruud van de Pol
8 november 2020

Sushi's en service waren weer fantastisch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anny
8 november 2020

Het was heerlijk, we hebben er van genoten

Dagmar
2 november 2020

Erg lekker!!! Maar sommige sushi’s waren niet goed gesloten en vielen uit elkaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanneke Manders
1 november 2020

Heeerlijk! En de boontjes waren nog warm na de reis van 25 minuten. Prima tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
31 oktober 2020

Heerlijk! Echt goede sushi!

Kort
31 oktober 2020

Heerlijk!

FvG
31 oktober 2020
Mirjam
29 oktober 2020

Heerlijke sushi en keurig op tijd bezorg. Voor ons de eerste keer dat wij bij de Sushi Compagny hebben besteld, maar zeker niet de laatste.

Ellis Molenaar
26 oktober 2020

Zoals altijd stipte bezorging en heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Galen
25 oktober 2020

Goed eten en optijd geleverd. Nette en vriendelijke bezorger.

Steffi van den Nieuwenhuizen
25 oktober 2020

Beste sushi die ik ooit gegeten heb! Lekke t, vers en goede combinaties van smaken. Win bestellen zeker weer snel een keer.

Hans kienhuis
25 oktober 2020

Erg lekker heerlijk vers en mooi op tijd geleverd top!

Moniek
24 oktober 2020

Half uur te vroeg! Jammer van de warme gerechten aangezien de eters nog niet thuis waren.

kevin
22 oktober 2020
Rijpas
22 oktober 2020

Was heerlijk!

Cindy van Gestel
18 oktober 2020

Sushi was heerlijk. Zo vers. Was zelfs nog beetje warm. We gaan zeker nog eens bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.